Sijoitusrahastot LähiTapiola 2025

LähiTapiola

Sijoitusrahasto LähiTapiola 2025 on yhdistelmärahasto, jonka varat sijoitetaan maailmanlaajuisesti korko- ja osakemarkkinoille. Aluksi pääpaino on osakesijoituksissa, mutta tavoitevuoden 2025 lähestyessä pyritään turvaamaan mahdolliset tuotot ja painotus siirtyy korkosijoituksiin. Tavoiterahasto sopii esimerkiksi lapselle säästämiseen tai eläkeaikaan varautumiseen.

Osta helposti omilla verkkopankkitunnuksillasi tai puhelimitse numerossa 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).

Pähkinänkuoressa

Sijoitusrahasto LähiTapiola 2025 on yhdistelmärahasto, jonka varat sijoitetaan maailmanlaajuisesti korko- ja osakemarkkinoille erilaisten alarahastojen kautta.

Rahaston nimessä oleva vuosiluku kertoo tavoitevuoden. Aluksi sijoitusten pääpaino on osakkeissa, koska sijoitusaika on pidempi. Osakkeilla saavutettu arvonnousu pyritään säilyttämään, ja tavoitevuoden lähestyessä varoja siirretään pienempiriskisiin korkosijoituksiin. Tavoitevuoden jälkeen rahastossa on vain korkosijoituksia.

Tapiolan tavoiterahastot tähtäävät mahdollisimman hyvään tuottoon tavoitevuoteen mennessä. Tavoite pyritään saavuttamaan aktiivisella salkunhoidolla.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.

Riskiluokka:

1 2 3 4 5 6 7

LähiTapiola-yhdistelmärahastot

Tuotto-odotus ja riski