Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Vastuullinen Osinko Suomi

Sijoitusrahasto LähiTapiola Vastuullinen Osinko Suomi sopii säästäjille tai sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa suomalaisiin osinkoyhtiöihin helposti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).

Pähkinänkuoressa

LähiTapiola Vastuullinen Osinko Suomi on osakerahasto, joka sijoittaa osakkeisiin ja osakesidonnaisiin instrumentteihin. Sijoituskohteeksi valitaan suomalaisia osinkoyhtiöitä eri toimialoilta. Sijoituskohteet valitaan LähiTapiola Varainhoidon sijoitusnäkemyksen ja analyysien perusteella. Indeksit eivät ohjaa osakevalintaa. Jokaisesta sijoituskohteesta tehdään myös vastuullisuusanalyysi. Rahasto sijoittaa valuuttariskeiltä suojaaviin johdannaissopimuksiin silloin kun se salkunhoidon valuuttanäkemyksen mukaan on perusteltua. Rahastossa on sekä kasvu- että tuotto-osuuksia.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.