Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Vastuullinen Kuluttaja

Sijoitusrahasto LähiTapiola Vastuullinen Kuluttaja sopii säästäjille ja sijoittajalle, jotka haluavat sijoittaa kuluttajan arkipäivä -teeman mukaisesti toimiviin yrityksiin helposti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).

Pähkinänkuoressa

Sijoitusrahasto LähiTapiola Vastuullinen Kuluttaja sijoittaa maailmanlaajuisesti osakemarkkinoille. Rahaston sijoituskohteiksi valitaan yrityksiä, jotka valmistavat, markkinoivat tai välittävät elintarvikkeita, päivittäis- ja kestokulutustavaroita tai -palveluja kuluttajille.

Sijoituskohteina ovat tarkoin valittujen, pääsääntöisesti 30-40 yhtiön osakkeet, joiden avulla saavutetaan hyvä yritys- ja maantieteellinen hajautus. Sijoitukset kohdistuvat useille toimialoille ja maantieteellisille alueille, millä saavutetaan puhdasta toimialarahastoa laajempi hajautus ja tasaisempi kehitys.

Hyvään tuottoon pyritään itsenäisellä ja analyyttisella yritysvalinnalla. Indeksi ei ohjaa sijoituskohteiden valintaa. Yrityksiä seurataan tarkasti muun muassa kasvun, kannattavuuden sekä taseen rakenteen osalta. Jokaisesta sijoituskohteesta tehdään myös vastuullisuusanalyysi.

Rahaston tavoitteena on rahasto-osuuksien pitkän aikavälin arvonnousu. Tavoitteeseen pyritään aktiivisella salkunhoidolla. Osakevalinnat tehdään huolellisen ja pitkäjänteisen analyysin tuloksena.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.