Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Vastuullinen Kehittynyt Aasia

Sijoitusrahasto LähiTapiola Vastuullinen Kehittynyt Aasia sopii säästäjille ja sijoittajalle, jotka haluavat sijoittaa kehittyneen Aasian ja Tyynenmeren alueen osakemarkkinoille helposti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).

Pähkinänkuoressa

Sijoitusrahasto LähiTapiola Vastuullinen Kehittynyt Aasia on aktiivisesti hoidettu osakerahasto, joka sijoittaa varansa pääasiassa sellaisten yritysten osakkeisiin ja osakesidonnaisiin instrumentteihin, jotka ovat kaupankäynnin kohteena säännellyillä Aasian ja Tyynenmeren markkinoilla tai joiden liiketoiminnasta merkittävä osa tulee Aasian ja Tyynenmeren markkinoilta. Vertailuindeksinä käytetään MSCI AC Asia Pacific Net TR Euro -indeksiä. Indeksit eivät ohjaa osakevalintaa.

Rahaston tavoitteena on rahasto-osuuksien pitkän aikavälin arvonnousu, markkinaindeksiä korkeampi tuotto sekä parempi tuotto-riski -suhde. Sijoituskohteet valitaan omaisuudenhoitajana toimivan LähiTapiola Varainhoidon sijoitusnäkemyksen ja kvantitatiivisten analyysien perusteella. Osakevalinnassa hyödynnetään kohdeyrityksistä tehtyjä vastuullisuusarvioita.

Rahasto sijoittaa valuuttariskeiltä suojaaviin johdannaissopimuksiin silloin kun se salkunhoidon valuuttanäkemyksen mukaan on perusteltua. Rahasto sopii sijoittajalle, joka haluaa hyötyä sijoituskohteena olevien yritysten arvonkehityksestä sekä hyväksyy osakesijoittamiseen sisältyvän osakeriskin. Rahaston arvo voi lyhyellä aikavälillä vaihdella voimakkaastikin.

Rahastossa on sekä kasvu- että tuotto-osuuksia. Kasvuosuuksille ei jaeta tuottoa, vaan kaikki tuotot sijoitetaan uudestaan kasvuosuuksien arvon kasvattamiseksi. Tuotto-osuuksille puolestaan jaetaan vuosittain tuottoa, jonka määrän päättää yhtiökokous.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.