Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Vastuullinen Kasvu

Sijoitusrahasto LähiTapiola Vastuullinen Kasvu sopii säästäjille ja sijoittajalle, jotka haluavat sijoittaa kasvuyrityksiin helposti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).

Pähkinänkuoressa

Sijoitusrahasto LähiTapiola Vastuullinen Kasvu sijoittaa maailmanlaajuisesti osakemarkkinoille. Sijoituskohteeksi valitaan yrityksiä joiden odotetaan kasvavan voimakkaasti tulevaisuudessa. Tällaiset yritykset voivat muun muassa hyödyntää teknologisia innovaatioita, markkina-alueen kasvua tai osallistua rakenteellisiin muutoksiin.

Sijoituskohteina ovat tarkoin valittujen, pääsääntöisesti 30-40 yhtiön osakkeet, joiden avulla saavutetaan hyvä hajautus sekä toimialoittain että maantieteellisesti. Hyvään tuottoon pyritään itsenäisellä ja analyyttisella yritysvalinnalla. Indeksi ei ohjaa sijoituskohteiden valintaa. Yrityksiä seurataan tarkasti muun muassa kasvun, kannattavuuden sekä taseen rakenteen osalta. Jokaisesta sijoituskohteesta tehdään myös vastuullisuusanalyysi.

Rahaston tavoitteena on rahasto-osuuksien pitkän aikavälin arvonnousu. Tuotto-osuuksille tavoitellaan tasaista tuotonjakoa. Tavoitteeseen pyritään aktiivisella salkunhoidolla. Osakevalinnat tehdään huolellisen ja pitkäjänteisen analyysin tuloksena.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.