Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola USA Markkina

Sijoitusrahasto LähiTapiola USA Markkina sopii säästäjille ja sijoittajille, joka haluavat sijoittaa USA:n osakemarkkinoille edullisesti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa Osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).


Kuvaus rahastosta

Sijoitusrahasto LähiTapiola USA Markkina on aktiivisesti hoidettu osakerahasto, joka sijoittaa varansa Yhdysvalloissa noteerattuihin yhtiöihin tai yrityksiin, joiden liiketoiminnasta merkittävä osa tulee Yhdysvalloista. Sijoituskohteena ovat noin 400 markkina-arvoltaan suurinta yritystä kaikilta yhdeltätoista toimialalta: energia, rahoitus, kiinteistöt, kulutustavarat- ja palvelut, päivittäistavarat, perusteollisuus, teknologia, telekommunikaatio, teollisuuspalvelut, terveydenhuolto sekä julkishyödylliset palvelut. Sijoituskohteiden painotukset tehdään omaisuudenhoitajana toimivan LähiTapiola Varainhoidon kvantitatiivisen sijoitusmallin ja analyysien perusteella. Rahaston omaisuudenhoitaja pyrkii kvantitatiivisen mallin avulla saavuttamaan hyvän tuoton matalilla kustannuksilla. Rahaston riskienhallinnassa hyödynnetään sijoitusten tehokasta hajautusta. Rahaston tavoitteena on rahasto-osuuksien pitkän aikavälin arvonnousu.

Tähän rahoitustuotteeseen sisältyvissä sijoituksissa ei oteta huomioon ympäristön kannalta kestäviä taloudellisia toimintoja koskevia EU:n kriteerejä.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.

Kuukausikatsaus (pdf)

Kestävyyskatsaus (pdf)

Viikkokatsaus (pdf)