LähiTapiola Skandinavia

LähiTapiola

Sijoitusrahasto LähiTapiola Skandinavia sopii säästäjille ja sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa pohjoismaisiin yrityksiin helposti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa Osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).

Pähkinänkuoressa

Sijoitusrahasto LähiTapiola Skandinavia sijoittaa pohjoismaissa noteerattuihin yhtiöihin tai yrityksiin joiden liiketoiminnasta merkittävä osa tulee Pohjoismaista (poislukien Suomi). Rahastossa on pääsääntöisesti 30-40 tarkoin valittua yhtiötä. Markkinaindeksiä tasapainoisemmalla toimialahajautuksella pyritään saavuttamaan markkinaa parempi tuotto ja riski-tuotto -suhde.

Jokaisesta sijoituskohteesta tehdään myös vastuullisuusanalyysi.

Rahasto voi sijoittaa johdannaissopimuksiin edistääkseen tehokasta salkunhoitoa tai suojautuakseen markkinoiden epäsuotuisilta muutoksilta. Skandinavia -rahasto sopii sijoittajalle, joka on valmis hyväksymään osakemarkkinoihin liittyvän riskin.

Skandinavia -rahaston tavoitteena on rahasto-osuuksien pitkän aikavälin arvonnousu. Tavoitteeseen pyritään aktiivisella salkunhoidolla.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.

Riskiluokka:

1 2 3 4 5 6 7

LähiTapiola-osakerahastot

Tuotto-odotus ja riski