LähiTapiola Hyvinvointi

LähiTapiola

Sijoitusrahasto LähiTapiola Hyvinvointi sopii säästäjille tai sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa hyvinvointi-teeman mukaisesti toimiviin yrityksiin helposti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa Osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).

Pähkinänkuoressa

Sijoitusrahasto LähiTapiola Hyvinvointi sijoittaa maailmanlaajuisesti osakemarkkinoille. Rahaston teemana on hyvinvointi ja sijoituskohteeksi valitaan yrityksiä, jotka hyötyvät ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin kehityksestä. Yritykset toimivat muun muassa terveydenhuoltoalalla, ympäristönhuollon ja -teknologian alalla sekä tarjoavat vapaa-ajan tuotteita ja palveluita.

Hyvinvointi-teema tarjoaa sekä kasvua että vakautta. Pitkäjänteisen ja huolellisen oman analyysin tuloksena rahastoon valitaan yrityksiä, joilla on innovatiivinen tuotekehitys, vahva markkina-asema ja hyvät kasvumahdollisuudet. Yritykset täyttävät taseen rakenteelle ja arvostukselle asetetut kriteerit.

Hyvinvointi -rahaston tavoitteena on rahasto-osuuksien pitkän aikavälin arvonnousu. Tavoitteeseen pyritään aktiivisella salkunhoidolla.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.

Riskiluokka:

1 2 3 4 5 6 7

LähiTapiola-osakerahastot

Tuotto-odotus ja riski