Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Vastuullinen Pohjoinen Yrityskorko

Sijoitusrahasto LähiTapiola Vastuullinen Pohjoinen Yrityskorko sopii säästäjille ja sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa pohjoismaisten yritysten velkakirjoihin helposti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).

Pähkinänkuoressa

Sijoitusrahasto LähiTapiola Vastuullinen Pohjoinen Yrityskorko -rahaston varat sijoitetaan pääosin pohjoismaisten yritysten velkakirjoihin. Sijoituksia voidaan tehdä myös pankkien sijoitustodistuksiin ja muihin velkakirjoihin. Suurten likvidien velkakirjasijoitusten mahdollistamiseksi ja hajautuksen vuoksi sijoituksia voidaan tehdä myös muiden pohjoisen Euroopan OECD-maiden, kuten Viron, Saksan ja Hollannin yritysvelkakirjoihin sekä alueen valtioiden ja julkisyhteisöjen lainoihin. Rahaston korkoriski on pääsääntöisesti 1-6 vuotta.

Vastuullinen Pohjoinen Yrityskorko -rahaston tavoitteena on rahasto-osuuksien pitkän aikavälin arvonnousu. Tavoiteeseen pyritään aktiivisella salkunhoidolla.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.

LähiTapiola-korkorahastot

Tuotto-odotus ja riski