Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Pitkäkorko

Sijoitusrahasto LähiTapiola Pitkäkorko sopii säästäjille ja sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa valtioiden ja muiden julkisyhteisöjen korkosijoituksiin helposti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa Osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).

Kuvaus rahastosta

Sijoitusrahasto LähiTapiola Pitkäkorko sijoittaa korkoa tuottaviin arvopapereihin Euroopassa ja muissa OECD-maissa. Rahaston korkoriski on pääsääntöisesti 2–10 vuotta.

Rahaston sijoituksilla on hyvä luottoluokitus, koska sijoitukset tehdään pääasiassa valtioiden, kuntien ja muiden julkisyhteisöjen liikkeeseen laskemiin arvopapereihin. Sijoituksia voidaan tehdä myös joukkolainoihin, joilla on sijoittajien asemaa turvaava vakuus (ns. covered bond).

Pitkäkorko -rahaston tavoitteena on saavuttaa tasainen arvonnousu keskipitkällä aikavälillä. Tavoitteeseen pyritään aktiivisella salkunhoidolla.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.

LähiTapiola-korkorahastot

Tuotto-odotus ja riski