Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Toimintaohjeet postilakon aikana

Postin lakko pysäyttää paperilaskujen jakelun. Osamaksu- ja leasingsopimuksen maksuerät on kuitenkin maksettava sopimuksen mukaisesti eräpäivänään. Seuraavilla ohjeilla voit hoitaa maksusi ajallaan.

Lue tästä toimintaohjeet, joilla hoidat maksusi ajallaan.

Henkilöasiakkaat

Osamaksusopimus:

Osamaksusopimuksesi tilanteen, sopimuksesi laskut ja maksutiedot näet helposti verkkopalvelustamme. Kirjaudu verkkopalveluun painamalla kirjaudu- painiketta. Kirjautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Osamaksusopimuksen kuukausierän maksutiedot (summa, tilinumero, viitenumero ja kalenterikuukausittainen eräpäivä) ovat kaikille erille samat, joten voit myös käyttää aiemmin maksamasi erän maksutietoja maksaessasi kuukausieräsi. Tulevat laskusi saat myös kätevästi e-laskuna verkkopankkiisi. E-laskutilauksen voit tehdä oman pankkisi verkkopalvelussa. Valitse laskuttajan nimeksi LähiTapiola Rahoitus Oy ja yksilöintitietona toimii henkilötunnuksesi. Tieto tilauksesta välittyy LähiTapiola Rahoitukselle automaattisesti, jonka jälkeen saat laskusi verkkopankkiisi e-laskuina. Huomaathan, että saatat saada vielä yhden paperilaskun tilauksesi jälkeen, sillä lasku on voinut lähetä postitukseen ennen tilauksesi tekemistä.

Yksityisleasingsopimus:

Yksityisleasingsopimusten tilanne ei vielä näy verkkopalvelussamme, mutta yksityisleasingsopimuksen kuukausierän maksutiedot (summa, tilinumero, viitenumero ja kalenterikuukausittainen eräpäivä) ovat kaikille erille samat, joten voit myös käyttää aiemmin maksamasi erän maksutietoja maksaessasi kuukausieräsi. Tulevat laskusi saat myös kätevästi e-laskuna verkkopankkiisi. E-laskutilauksen voit tehdä oman pankkisi verkkopalvelussa. Valitse laskuttajan nimeksi LähiTapiola Rahoitus Oy ja yksilöintitietona toimii henkilötunnuksesi. Tieto tilauksesta välittyy LähiTapiola Rahoitukselle automaattisesti, jonka jälkeen saat laskusi verkkopankkiisi e-laskuina. Huomioithan, että saatat saada vielä yhden paperilaskun tilauksesi jälkeen, sillä lasku on voinut lähetä postitukseen ennen tilauksesi tekemistä.

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaiden osamaksu ja leasingsopimusten kuukausierien maksutiedot (summa, tilinumero, viitenumero ja kalenterikuukausittainen eräpäivä) ovat pääsääntöisesti kaikille yksittäisen sopimuksen erille samat, joten aiemmin maksettujen erien maksutietoja voi käyttää kuukausierän maksuun. Tulevat laskut saa kätevästi verkkolaskuna, ilmoittamalla yrityksen OVT-tunnuksen asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@lahitapiolarahoitus.fi), josta saa myös tarvittaessa tilattua yksittäisen laskun tiedot sähköpostitse.