Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Pankkipalvelut täyden palvelun S-Pankista

LähiTapiolan asiakkaana käytössäsi on S-Pankin palvelut sekä kattava asiakaspalveluverkosto. S-Pankki tekee arjestasi sujuvampaa tarjoamalla ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita.

Vähän enemmän kuin pankilta odotit

  1. Maksuttomat palvelut
    S-Pankin asiakkaana sinulla jää enemmän rahaa elämiseen, sillä sinun ei tarvitse maksaa omien rahojesi käytöstä. Tili, kortti sekä verkko- ja mobiilipankki ovat maksuttomia osuuskauppojen asiakasomistajille. Jos et vielä ole asiakasomistaja, voit liittyä tästä.
  2. Lainaa elämän menoihin
    S-Pankin lainoilla voit rahoittaa isommat ja pienemmät hankinnat. Valikoimaan kuuluu useita erilaisia lainaratkaisuja vakuudettomista luotoista asuntolainaan.
  3. Bonus, maksutapaetu ja S-ryhmän edut
    Kun maksat S-ryhmän ostoksesi S-Etukortti Visalla, kerrytät jopa 5 % Bonusta sekä 0,5 % maksutapaetua. Myös LähiTapiolan vakuutuksista kertyy jopa 5 % Bonusta, kun olet rekisteröinyt asiakasomistajuutesi. S-Etukortin käyttäjänä hyödyt lisäksi S-ryhmän tarjoamista palveluista ja eduista.

Laske S-Pankin hyötylaskurilla, paljonko voisit säästää S-Pankin asiakkaana.

Lue lisää S-Pankista.


Asiointi S-Pankissa on helppoa

Voit asioida S-Pankissa missä ja milloin vain sinulle parhaiten sopii: verkkopankissa, puhelimitse, S-mobiilissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Päivittäiset pankkiasiat hoituvat kätevästi myös kauppareissun yhteydessä aamusta iltaan. S-Pankin lähes 100 asiakaspalvelupistettä palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Lisäksi voit nostaa ja tallettaa käteistä lähes 1 000 S-ryhmän toimipaikan kassalla ympäri Suomen.