Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiolan vakuutuskortti puhelimeesi

Voit saada TerveysHelppi-palvelumme vakuutuskortin puhelimeesi. Kortti toimii Cardu mobiilikortti -sovelluksessa, joka mahdollistaa erilaisten korttien tuomisen kännykkään. Cardu on ilmainen ja ladattavissa lähes kaikkiin älypuhelimiin.

TerveysHelppi-asiakkaanamme saat Cardu-mobiilikortin latauslinkin, joka kannattaa aktivoida heti käyttöön. Näin TerveysHelpin numero ja ohjeet ovat lähellä, kun niitä tarvitset.

Miten saan LähiTapiola-kortin käyttööni?

  1. Jos olet jo aiemmin ladannut Cardun puhelimeesi, saat vakuutuskortin lisäyksestä ilmoituksen sähköpostiisi. Kortti tulee näkyviin, kun päivität korttinäkymäsi. Sitä ei voi itse valita muiden palvelussa olevien korttien joukosta.

  2. Jos et ole ladannut Cardua aiemmin, saat tekstiviestin vakuutuskortista. Lataa sovellus tämän tekstiviestin latauslinkistä.

Käyttöönotto, kun olet ladannut Cardun tekstiviestilinkistä

  1. Avaa Cardu-sovellus ja rekisteröidy. Sinulta kysytään GSM-numero, nimi, vähintään 8-merkkinen salasana ja sähköpostiosoite, jotta voimme infota esimerkiksi uusista päivityksistä. Cardu ei lähetä kolmansien osapuolien mainontaa, ellet sitä erikseen tilaa. Avaa tästä Cardun rekisteriseloste ja käyttöehdot.

  2. Klikkaa auki Cardun sovellus kännykästäsi. Käytössäsi on nyt LähiTapiolan vakuutuskortti.

  3. Klikkaa kortin kuvaa ja saat sen ominaisuudet käyttöösi. Cardu-sovellus toimii muun muassa seuraavilla älypuhelimilla:

Jos sinulla on ongelmia kortin lataamisessa tai käytössä, Cardun tekninen tuki auttaa sinua osoitteessa support@cardu.com. Tai katso löydätkö vastauksen yleisimmin kysytyistä kysymyksistä.

Jos puhelimesi menee rikki tai katoaa, saat omat korttisi käyttöön myös uudessa puhelimessa, sillä henkilökohtaiset tietosi ovat tallessa Cardun palvelussa.

Cardu-sovellus on ilmainen. Mahdollisia kuluja voi kertyä datayhteyden käytöstä, jota voidaan käyttää esimerkiksi sovelluksen latauksen yhteydessä tai korttien sisältöä selatessa. Datayhteyksien käyttökulut määräytyvät operaattorisi hinnaston mukaisesti. Wlan-yhteyksiä käyttäessä puhelinliittymän datayhteysmaksua ei kerry.

Palvelun tekninen toteuttaja on Sunduka Oy.