Pysäköityyn ajoneuvooni törmättiin toisella ajoneuvolla

Ajoneuvosi Loistokasko- tai Laaja kasko -vakuutukseen sisältyy erillinen pysäköintivakuutus. Se korvaa pysäköityyn ajoneuvoosi tulleet vauriot, kun ne ovat toisen moottoriajoneuvon aiheuttamia, mutta aiheuttaja on jäänyt tuntemattomaksi. Korvauksen edellytyksenä on, että tapahtuma-aika ja -paikka pystytään selvittämään luotettavasti.

Toimi näin

  1. Tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, ja saat tarkemmat toimintaohjeet. Järjestämme myös sijaisauton korjauksen ajalle, jos se vakuutukseesi sisältyy. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös soittamalla korvauspalveluumme.
  2. Jos ajoneuvollasi ei voi ajaa, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Yhteistyökumppanimme löytyvät internetsivuiltamme. Valitse ensin Asiakaspalvelu-kohdasta Yhteystiedot. Kumppanimme löydät Paikalliset kumppanit -välilehdeltä, kun olet antanut postinumerosi.

Tärkeää

Vakuutuksesta maksettavasta korvauksesta vähennetään omavastuu, jonka maksat suoraan korjaamolle. Pysäköintivakuutuksen käyttäminen ei alenna kaskovakuutuksen bonusta.

Ota yhteyttä tai ilmoita vahingosta