Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Pysäköityyn ajoneuvooni törmättiin toisella ajoneuvolla

Ajoneuvosi Loistokasko- tai Laaja kasko -vakuutukseen sisältyy erillinen pysäköintivakuutus. Se korvaa pysäköityyn ajoneuvoosi tulleet vauriot, kun ne ovat toisen moottoriajoneuvon aiheuttamia, mutta aiheuttaja on jäänyt tuntemattomaksi. Korvauksen edellytyksenä on, että tapahtuma-aika ja -paikka pystytään selvittämään luotettavasti.

Toimi näin

  1. Tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme. Pääset kirjautumaan palveluun alla olevasta napista. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, ja saat tarkemmat toimintaohjeet. Järjestämme myös sijaisauton korjauksen ajalle, jos se vakuutukseesi sisältyy.

  2. Ajoneuvosi korjaus hoituu kumppanikorjaamollamme. Kun olet tehnyt vahinkoilmoituksen, voit viedä ajoneuvosi vahinkotarkastukseen. Lähimmät yhteistyökumppanimme löydät tästä.

  3. Jos ajoneuvollasi ei voi ajaa, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Ilmoita vahingosta

Kirjaudu

Tärkeää

Vakuutuksesta maksettavasta korvauksesta vähennetään omavastuu, jonka maksat suoraan korjaamolle. Pysäköintivakuutuksen käyttäminen ei alenna kaskovakuutuksen bonusta.

Etsitkö korikorjaamoa?

Syötä ajoneuvosi rekisterinumero ja paikkakunta, josta haluat etsiä palvelua. Näin voimme tarjota sinulle parasta palvelua kumppaniverkostostamme. Tuloksia on saatavilla. Siirry niihin käyttäen nuolinäppäimiä.
Täytä puuttuva tieto Syötä rekisterinumero Tarkista rekisterinumero ja hae uudelleen
Täytä puuttuva tieto Syötä paikkakunta

Paikkakunnallasi ei ole LähiTapiolan yhteistyökumppania. Kokeile hakua uudelleen joltain toiselta sinulle sopivalta paikkakunnalta.

Palveluntuottajat ajoneuvollesi