Kahden kesken Pariskunta

Nuoripari

Elämä on helpompaa, kun talous on kunnossa. Sopiva vakuutusturva takaa, että talous ei kaadu, vaikka kotona sattuisi vahinko tai jos sinä tai puolisosi sairastuisitte. Ja unelmiin kannattaa tarttua – mitä voisitte tavoitella säästämällä tai sijoittamalla?

Turvaa teille molemmille

Miten sinä ja puolisosi olette varautuneet elämän odottamattomiin tai harkittuihin muutoksiin? Lakisääteinen turva kattaa harvoin täysin kaikki elämisen kulut. Avopuolisoilla turvaa ei ole senkään vertaa. Miten toinen tulisi toimeen, jos toiselle sattuisi jotain vakavaa? Mitä se merkitsisi vaikkapa oman yrityksesi toiminnalle ?

Jossain vaiheessa elämää moni miettii uravalintojaan ja vaihtaa työpaikkaa tai ainakin harkitsee siitä. Työpaikan vaihtaminen tai työttömyys ovat isoja asioita arjessa ja niihin kannattaa varautua huolella etukäteen. Toimeentulon notkahduksiin voi varautua ja mahdollista terveyspalvelujen heikkenemistä voi paikata vakuutuksilla.

Kotona ja vapaa-aikana sattuu tapaturmia. Niiden hoito on helpointa, kun ei tarvitse jonottaa.

Kodin turva

Varmista että kotivakuutuksesi on nykyisiin tarpeisiinne oikein mitoitettu. Ette ole tyhjän päällä, vaikka sattuisi tulipalo, varkaus tai vesivahinko. Turvalukko estää tehokkaasti asuntomurtoja ja alentaa kotivakuutuksen maksua.

Tulevaisuuden turva

Onko teillä varaa jäädä eläkkeelle, tai houkutteleeko sapattivapaa? Varmista lokoisat eläkepäivät ja varaudu ikääntymiseen jo nyt. Vaihtoehtoja on monia, autamme valitsemaan sopivimmat.

Valtakirja helpottaa asiointia

Usein yksi ihminen taloudessa ottaa hoitaakseen vakuutusasiat. Se sujuu parhaiten, kun puolisot tekevät toisilleen valtakirjan.

LähiTapiola LokalTapiola
Kotivakuutus

Kotivakuutus kuuluu joka kotiin. Hoida asia kuntoon ja ota kotivakuutus meiltä.

LähiTapiola LokalTapiola
Matkavakuutus

Matkavakuutus taskussa matkustat huoletta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin

LähiTapiola LokalTapiola
Sijoitusvakuutus

Me LähiTapiolassa voimme tarjota suuren vakuutusyhtiösijoittajan etuja ihan jokaiselle.

LähiTapiola
Henkivakuutus

Henkivakuutus turvaa läheistesi toimeentulon jos menehdyt.

Perhe autoilee
Autovakuutus

Valitse autollesi Suomen suosituin autovakuutus.

LähiTapiola LokalTapiola
Private Banking

Tervetuloa LähiTapiola Private Bankingiin. Keskitymme olennaiseen - eli Sinuun.