Nuoren elämä Nuoruusvuodet

Nuoret autossa

Elämä on muutoksia täynnä - ja hyvä niin! Kuinka seuraat menojasi ja saat rahasi riittämään? Tarjoamme alle 27-vuotiaalle kotivakuutuksen edullisesti.

Oma turva

Nyt olet vastuussa itse omasta elämästäsi. Miten olet ajatellut varautua odottamattomiin tai ihan harkittuihin elämänmuutoksiin? Sairastumisten ja tapaturmien hoito on syytä selvittää etukäteen. Miten olet turvattu eri aikoina ja eri paikoissa: kotona, opiskellessa, töissä tai matkoilla?

Kodin turva

Varmista että sinulla on kotivakuutus, asuitpa itseksesi tai yhdessä, solussa, omassa tai vuokralla. Aina on katto pään päällä, vaikka sattuisi tulipalo, varkaus tai vesivahinko. Kotivakuutukseen saat turvaa myös matkatavaroille. Turvalukko estää tehokkaasti asuntomurtoja ja alentaa kotivakuutuksen maksua.

Tulevaisuuden turva

Silloin kun säästöaika on pitkä, kertyy pienistäkin summista vuosien mittaan hyvä potti. Suunnitelmallisuus kannattaa myös, jos tavoitteesi on lähitulevaisuudessa, esimerkiksi matkat, vuokravakuus tai monet kodin hankinnat.

Valittavanasi on useita eri rahastoja, joista osa sopii myös lyhytaikaiseen säästämiseen. Nyrkkisääntö on, etä mitä suurempaa tuottoa tavoittelet, sitä kauemmin on syytä varata aikaa.

LähiTapiola LokalTapiola
Kotivakuutus

Kotivakuutus kuuluu joka kotiin. Hoida asia kuntoon ja ota kotivakuutus meiltä.

LähiTapiola LokalTapiola
Matkavakuutus

Matkavakuutus taskussa matkustat huoletta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin

LähiTapiola LokalTapiola
Tapaturmavakuutus

Ota tapaturmavakuutus ja varmista nopea hoitoon pääsy, jos vahinko sattuu.

Perhe autoilee
Autovakuutus

Valitse autollesi Suomen suosituin autovakuutus.

LähiTapiola Maailma 50

Maltilliselle sijoittajalle