<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Osta kotivakuutus - voita kylpyläloma!

LähiTapiola Kainuu-Koillismaa on turvannut koteja Kainuussa ja Koillismaalla jo 160 vuotta - olemme turvanasi edelleen. Valitse sinäkin suosittu kotivakuutuksemme, joka pitää huolen kodistasi ja omaisuudestasi kaikenlaisissa tilanteissa.

Nyt kannattaa aloittaa uusi vuosi huoletta ja kiirehtiä vakuutuskaupoille. Kun ostat LähiTapiolan kotivakuutuksen 2.1. – 29.2.2024 välisenä aikana, osallistut samalla koko perheen kylpyläloman arvontaan! Tutustu arvonnan sääntöihin tämän sivun lopussa.

5 syytä valita suosittu kotivakuutuksemme

 1. 1.

  Nappaa S-Bonukset: Tiesitkö, että vain LähiTapiolan asiakkaana myös kotivakuutuksesi kerryttää S-ryhmän Bonusta. Voit saada Bonusta jopa 5 %.

 2. 2.

  Sujuva ja nopea palvelu vahinkotilanteissa

 3. 3.

  Laaja kotivakuutus korvaa tavaroiden rikkoutumisia.

 4. 4.

  Liitä mukaan edullisesti myös matkatavaravakuutus.

 5. 5.

  Omaetu palkitsee: Kun keskität vakuutuksesi meille LähiTapiolaan, voit saada jopa 17 % Omaetualennusta.

Lue lisää kotivakuutuksestamme.

Palkinto: Yksi LähiTapiola Kainuu-Koillismaan kotivakuutuksen 2.1.-29.2.2024 aikana verkosta tai toimistoltamme ostanut voittaa lahjakortin, joka oikeuttaa kahden (2 vrk) vuorokauden koko perheen kylpylälomaan Holiday Club -hotelliin, (arvo 376 euroa). Palkintoa ei voi vaihtaa toiseksi tuotteeksi eikä muuttaa rahaksi. Lahjakortti sis. majoituksen perhehuoneessa (2 aik. + 2 lasta, Turun Caribiassa 2 aik. + 1 lapsi), aamiaisen ja kylpylän (Vierumäellä ei kylpylää). Lasten ikä 0-14 vuotta. Lahjakortti on voimassa kaikissa Suomen Holiday Club -hotelleissa (Katinkulta Vuokatti, Kuusamon Tropiikki, Saariselkä, Saimaan Rauha, Tampereen Kehräämö, Turun Caribia, Vierumäki). Lahjakortilla maksettavia huoneita on rajallinen määrä.

Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Kainuu-Koillismaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö (järjestäjä), Kauppakatu 16, 87100 Kajaani.
Y-tunnus 0210339-6.

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä: 2.1.-29.2.2024. Kyseisen aikarajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei kelpuuteta.

Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistuvat kaikki verkossa tai toimistolla arvonnan voimassaoloaikana LähiTapiola Kainuu-Koillismaan kotivakuutuksen ostaneet henkilöt, joilta ei löydy voimassa olevaa kotivakuutusta LähiTapiolassa. Arvontaan voi osallistua vain kerran. LähiTapiola-ryhmän työntekijät perheineen eivät saa osallistua arvontaan.

Arvonnan suorittaminen ja voittajalle ilmoittaminen: Palkinto arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 1.3.2024 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.

Arvonnan järjestäjän vastuu: Arvontaan osallistuva vapauttaa järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjä rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Voittaja vastaa kaikista muista palkinnon hyväksymiseen, vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä tai palkinnon käyttämisestä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

Järjestäjä ei myöskään vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista. Järjestäjä vastaa arvonnan palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden arvonnan ja näiden sääntöjen muutoksiin.

Henkilötietojen käsittely: Järjestäjä käsittelee arvonnan toteuttamiseksi siihen osallistuneiden henkilötietoja, joita tässä tapauksessa ovat nimi, sähköposti ja puhelinnumero sekä kotiosoite ja asuinpaikkakunta. Osallistujien henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi osoitteessa lahitapiola.fi sekä LähiTapiola Kainuu-Koillismaan Facebook-sivuilla.