Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Satakunta

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Meillä on tyytyväisiä omistaja-asiakkaita ja voimme ylpeästi kertoa olevamme paras Suomen suurimpien vakuutusyhtiöiden joukossa.

LähiTapiolassa työskentelee innokkaita autoilijoita, äitejä ja isiä, urheilijoita, koiran- ja kissanomistajia, veneilijöitä, talonrakentajia, maailmanmatkaajia, sijoittajia ja yrittäjiä. Siksi meillä on näiden asioiden turvaamiseen sellaisia ratkaisuja, joita itse haluamme ja käytämme. Huolehdimme asiakkaidemme tärkeimmistä asioistasi asiantuntemuksella ja aidosti välittäen.

Yhtiöryhmän muodostavat LähiTapiola Vahinkovakuutuksen ja alueyhtiöiden lisäksi valtakunnalliset LähiTapiola Henkiyhtiö, LähiTapiola Varainhoito sekä LähiTapiola Kiinteistövarainhoito.

Ajankohtaista

LähiTapiola Satakunnan sponsorointihakemus

LähiTapiola Satakunta jakaa vuosittain tukeansa sponsoroinnin muodossa erilaisille seuroille, järjestöille ja harrastuspiireille. Jos olet aktiivisesti mukana jonkun harrastejoukkueen tai seuran toiminnassa, johon kaipaat yhteistyökumppania niin laita hakemusta tulemaan.

Hakemuksissa otetaan huomioon aikaisempien vuosien tuet. Tavoitteenamme on tukea mahdollisimman laajasti mahdollisimman monenlaisten harrastajien toimintaa.

Vastaamme viesteihin niin nopeasti kuin pystymme.

Hakemuksen löydät täältä.


Laskemme liikennevakuutuksen hintaa 2,5%

LähiTapiola Satakunta on sinun yhtiösi, sillä olemme sataprosenttisesti asiakkaidemme omistama. Vahvuutemme on paikallisuudessa ja olemme läsnä kotiseudullasi lähellä juuri sinua, omistajamme.

Tiesitkö, että mitä vähemmän vahinkoja kaikille asiakkaillemme sattuu, sitä vähemmän vakuutusmaksuja sinä maksat?

Matkamme kanssasi on sujunut niin hyvin, että haluamme kiittää sinua tästä ajasta omistajanamme. Konkreettisena kiitoksena laskemme kaikkien liikennevakuutustemme hintoja 2,5% niin nykyisten asiakasomistajiemme kuin uusienkin. Sillä me uskomme siihen, että kun menneisyys on sujunut näin mutkattomasti kanssasi, niin myös tuleva tulee sujumaan vähintään yhtä hyvin.

Mennyttä emme voi muuttaa, mutta meille tulevaisuus tarkoittaa sitoutumista tekoihin vahingottomuuden puolesta. Kaikki muut vahinkovakuutusten maksumme pysyvät ennallaan, emmekä nosta niitäkään, sillä uskomme, että tulevaisuutemme yhdessä kanssasi, on yhtä valoisa kuin se on tähänkin asti ollut.


TerveysHelpistä saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi - Lataa TerveysHelppi puhelimeesi

Etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, kun terveydenhuollon ammattilaiset ovat chatin päässä joka päivä klo 7 - 23.

Kun puhelimessasi on TerveysHelppi applikaatio, etälääkäripalvelut ovat aina kätesi ulottuvilla. Lataa maksutta App Storesta tai Google Play Storesta

Jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma:

  • Chattaa tai soita 0206 1000. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 7 - 23 (palveluntarjoaja Mehiläinen Oy).
  • Kerro, mikä sinua vaivaa. Saat saman tien ohjeet, kuinka toimia.
  • Palvelu on tarkoitettu terveys-, sairauskulu-, tapaturma- tai matkavakuutusasiakkaillemme.
  • Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasian vireille.

Muissa vakuutus- ja vahinkoasioissa palvelemme sinua LähiTapiolan toimistoilla, verkossa sekä puhelimessa.

Lue lisää TerveysHelpistä

Ota yhteyttä

Vakuutukset ark. 8-18, la 9-15
02 630 7100
Korvaukset ark. 8-18, la 9-15
02 630 7100
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531