LähiTapiola Satakunta

LähiTapiola Satakunta

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Meillä on tyytyväisiä omistaja-asiakkaita ja voimme ylpeästi kertoa olevamme paras Suomen suurimpien vakuutusyhtiöiden joukossa.

LähiTapiolassa työskentelee innokkaita autoilijoita, äitejä ja isiä, urheilijoita, koiran- ja kissanomistajia, veneilijöitä, talonrakentajia, maailmanmatkaajia, sijoittajia ja yrittäjiä. Siksi meillä on näiden asioiden turvaamiseen sellaisia ratkaisuja, joita itse haluamme ja käytämme. Huolehdimme asiakkaidemme tärkeimmistä asioistasi asiantuntemuksella ja aidosti välittäen.

Yhtiöryhmän muodostavat LähiTapiola Vahinkovakuutuksen ja alueyhtiöiden lisäksi valtakunnalliset LähiTapiola Henkiyhtiö, LähiTapiola Varainhoito sekä LähiTapiola Kiinteistövarainhoito.

Avaa kartta

Ajankohtaista

LähiTapiola Satakunnan sponsorointihakemus

LähiTapiola LokalTapiola

LähiTapiola Satakunta jakaa vuosittain tukeansa sponsoroinnin muodossa erilaisille seuroille, järjestöille ja harrastuspiireille. Jos olet aktiivisesti mukana jonkun harrastejoukkueen tai seuran toiminnassa, johon kaipaat yhteistyökumppania niin laita hakemusta tulemaan.

Hakemuksissa otetaan huomioon aikaisempien vuosien tuet. Tavoitteenamme on tukea mahdollisimman laajasti mahdollisimman monenlaisten harrastajien toimintaa.

Vastaamme viesteihin niin nopeasti kuin pystymme.

Hakemuksen löydät täältä.


Laskemme liikennevakuutuksen hintaa 2,5%

Autovakuutukset

LähiTapiola Satakunta on sinun yhtiösi, sillä olemme sataprosenttisesti asiakkaidemme omistama. Vahvuutemme on paikallisuudessa ja olemme läsnä kotiseudullasi lähellä juuri sinua, omistajamme.

Tiesitkö, että mitä vähemmän vahinkoja kaikille asiakkaillemme sattuu, sitä vähemmän vakuutusmaksuja sinä maksat?

Matkamme kanssasi on sujunut niin hyvin, että haluamme kiittää sinua tästä ajasta omistajanamme. Konkreettisena kiitoksena laskemme kaikkien liikennevakuutustemme hintoja 2,5% niin nykyisten asiakasomistajiemme kuin uusienkin. Sillä me uskomme siihen, että kun menneisyys on sujunut näin mutkattomasti kanssasi, niin myös tuleva tulee sujumaan vähintään yhtä hyvin.

Mennyttä emme voi muuttaa, mutta meille tulevaisuus tarkoittaa sitoutumista tekoihin vahingottomuuden puolesta. Kaikki muut vahinkovakuutusten maksumme pysyvät ennallaan, emmekä nosta niitäkään, sillä uskomme, että tulevaisuutemme yhdessä kanssasi, on yhtä valoisa kuin se on tähänkin asti ollut.


Paraneminen alkaa numerosta 0206 1000

Terveyshelppi LähiTapiola

Toimi näin:

1. Soita 0206 1000 (maksuton, norm. pvm).
2. Terveydenhuollon ammattilainen neuvoo, kuinka tilanteessasi kannattaa toimia.
4. Sinulle varataan tarvittaessa aika. TerveysHelpin ammattilaisilla on käytössään LähiTapiolan laaja verkosto hoitolaitoskumppaneita, joista saat hoidon lähelläsi.
5. Saat tiedon kuinka korvausasia hoituu.

Palvelu on maksuton ja se on avoinna joka päivä klo 7–23.

TerveysHelppi kuuluu vapaaehtoisiin henkilövakuutuksiin. Palveluntarjoaja on Mehiläinen.

Ota yhteyttä

Vakuutukset ark. 8-19, la 10-16
02 630 7100
Korvaukset ark. 8-19, la 10-16
02 630 7150
MatkaHätäpalvelu 24 h
+358 800 0 4531