LähiTapiola Pohjoisen tarjous PSOASin asukkaille

LähiTapiola Pohjoinen tarjoaa PSOASin asukkaille verkkokaupasta ostetulle kotivakuutukselle -50% alennuksen ensimmäisen vuoden koti-irtaimiston vakuutusmaksusta. Tältä sivulta löydät ohjeet tarjouksen lunastamiseen.

Kotivakuutuksen hankkiminen

LähiTapiola Pohjoisen asiakas saa verkkokaupasta ostetusta koti-irtaimiston vakuutuksesta -50% alennuksen ensimmäisen vuoden maksusta. Lisäksi alle 27-vuotiaat saavat -30% nuorisoalennuksen. Jos asut soluasunnossa, voit käyttää pinta-alatietona 25m2.

Kun turvanasi on kotivakuutus, et ole tyhjän päällä, vaikka sattuisi tulipalo, varkaus tai vesivahinko. Kotivakuutus suojaa lompakkoasi myös tilanteissa, jos aiheutat vahinkoa ulkopuoliselle tai jos tarvitset lakimiesapua. Irtaimiston vakuutus korvaa esimerkiksi huonekalut, kodinkoneet, läppärin, puhelimen, vaatteet ja monet harrastusvälineet. Siihen sisältyvät myös asunnon pintamateriaalit ja kaapistot.
Lue lisää kotivakuutuksestamme.

PSOASin asukkaiden alennuskoodi: 704PSOAS0517

Hae hinta ja osta

In english please?

If you wish to be contacted to buy home insurance for your PSOAS apartment, please send an e-mail: pohjoinen@lahitapiola.fi. You will get -50 % discount for the first year from LähiTapiola Pohjoinen.