LähiTapiola Pirkanmaan asiakasedut

4.4.2018

Asiakasedut LähiTapiola Pirkanmaa

Asiakkaanamme olet omistajamme. Vuosittaisesta tuloksestamme palautuu asiakkaidemme hyväksi miljoonia euroja asiakasetujen, alennuksien ja palveluiden kehittämisen muodossa.

Merkittävimmät LähiTapiola-ryhmän asiakasedut ovat Omaetu-keskittämisalennus, jopa 17 %, ja S-ryhmän Bonus, jopa 5% vakuutusmaksuista.

Kiitoksena asiakkaidemme huolellisuudesta ja esimerkillisestä toiminnasta alensimme viime vuonna kotivakuutuksen ja uuden liikennevakuutuksemme hintoja. Pirkanmaalla emme ole nostaneet muidenkaan vakuutuksien hintoja kolmeen vuoteen. Edut hyödyttävät sekä nykyisiä että uusia, tulevia asiakkaitamme.

LähiTapiola Pirkanmaan asiakkailla on myös erityisiä ajoneuvovakuutusturvaan liittyviä etuja. Kaskovakuutustemme etuja ovat parkkipaikkaturva, pieneläintörmäysturva, lasikattoturva ja hinausturva. 3 ensimmäistä sisältyy automaattisesti maksutta kolarointiturvallisiin kaskovakuutuksiin ja koskevat henkilöautoja, pakettiautoja, matkailuautoja ja lasikattoturvaa lukuunottamatta myös moottoripyöriä. Yksityiskäyttöisten henkilö- ja pakettiautojemme osakaskovakuutuksiin sisältyy autopalveluvakuutus eli hinausturva nyt myös yli 15-vuotiailla ajoneuvoilla.

Uusi Huoneistoturvavakuutus kehitettiin Pirkanmaalla osana ympäristöministeriön hanketta asunnottomuuden vähentämiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi. Nyt Huoneistoturvavakuutus on tarjolla myös yksityisille vuokranantajille.

Urheilijaturva, Kuntoilijaturva ovat laajempia tapaturmavakuutuksia, joiden turvin sinulla on käytössäsi paras urheilulääketieteen osaaminen tapaturman sattuessa. Kalastusturva ja Hole in one -turva ovat myös erityisvakuutuksiamme. Nämä vakuutusedut ovat tarjolla vain LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaille.

Haluamme turvata suomalaisten elämää varmistamalla, että apua on nopeasti saatavilla tarvittaessa. Siksi LähiTapiola ja Suomen Punainen Risti haluavat yhdessä tehdä suomalaisista maailman ensiapukoulutetuimman kansan. Viime vuonna opetimme 5 000 pirkanmaalaiselle ensiaputaitoja. Tänä vuonna tarjoamme maksuttomia hätäensiapukoulutuksia asiakkaillemme ja asiakkuudesta kiinnostuneille. Sankarikoulutukseen voit ilmoittautua osoitteessa lahitapiola.fi/sankarikoulutus. Elvytystaitoja opetamme maamme viidesluokkalaisille yhdessä Punainen Risti Ensiavun kanssa. LähiTapiola on kouluttanut jo lähes 80 000 sankaria vuodesta 2016 lähtien alkusammutus- ja ensiaputaitoihin.

Käsisammutintarkastukset ovat myös maksuton asiakasetumme. Keväisin teemme perinteisen sammutintarkastuskiertueen, jolloin voit tuoda käsisammuttimesi tarkastuspisteellemme maksutta. Tarkemmat tiedot tarkastuspisteiden aikataulusta ja paikoista löydät osoitteesta lahitapiola.fi/sammutintarkastukset.

Vuosittain olemme myös lahjoittaneet yli 1 000 heijastinliiviä pirkanmaalaisiin päiväkoteihin ja kouluihin. Käytäntöä jatkamme myös tänä vuonna, hakuajankohdasta ilmoitamme syksyllä facebook-sivullamme.

Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton kanssa sekä Suomen pelastusalan keskusjärjestön kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo monta vuotta. Päivä paloasemalla -tapahtuma tavoittaa joka vuosi lähes 100 000 kävijää. Vinkkejä turvalliseen veden äärellä liikkumiseen ja touhuamiseen on koottu sivulle lapsestavedenystävä.fi, josta voit myös ladata oppaan.

Pirkanmaalaisen urheilutoiminnan tukeminen on lähellä sydäntämme. Urheiluseurayhteistyön kautta haluamme edistää pirkanmaalaisten lasten ja nuorten terveyttä. Kumppaneitamme on koottu sivulle lahitapiola.fi/pirkanmaa/kumppanit.

Kysy lisää asiakaseduistamme LähiTapiola Pirkanmaan palvelupisteessä tai puhelimitse 03 3391 1200. Lähimmän toimistosi yhteystiedot löydät osoitteesta lahitapiola.fi/pirkanmaa/asiakaspalvelu.