Lähiliikunta

LähiTapiola Pirkanmaa tukee laajasti pirkanmaalaista urheilutoimintaa, niin huippu-urheilua kuin junioriharrastetoimintaa.

Olemme aloittaneet uudenlaisen yhteistyön urheiluseurojen kanssa, jossa yhteiskuntavastuu ja uudenlaiset asiakasedut yhdistyvät.

Osana urheiluseurojen kanssa tekemäämme yhteistyötä, toteutamme uutta Lähiliikunta-konseptiamme tarjoamalla omistaja-asiakkaillemme mahdollisuuksia kokeilla erilaisia liikuntalajeja ja saada siten innostumisen ja onnistumisen tunteita liikunnan parissa. Tavoite on saada kaikki pirkanmaalaiset liikkumaan!

Lähiliikunta LähiTapiola Pirkanmaa

Lähiliikuntaa - kokeile erilaisia liikuntalajeja

Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme turvallisempaa ja terveempää elämää.

Osana paikallisten urheiluseurojen kanssa tekemäämme yhteystyötä, haluamme tarjota asiakasetuna omistaja-asiakkaillemme mahdollisuuksia tutustua erilaisiin liikuntalajeihin.

Tervetuloa nauttimaan Lähiliikunnasta yhdessä LähiTapiola Pirkanmaan kanssa!

Ilmoittaudu mukaan Lähiliikunta-tapahtumiimme

 • pe 23.8. klo 18.00-19.00 Koko perheen lentopallokoulu

  Lentopallokoulussa lajin esittelijöinä ja opastajina toimivat Pirkkalan Pirkat ry:n valmentajat. Mukaan voi ilmoittautua yksin, kaverin kanssa tai koko perheen voimin.

  Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.
 • ke 28.8. Koko perheen salibandykoulu

  Salibandykoulussa lajin esittelijöinä ja opastajina toimivat Salibandy Club Classicin valmentajat ja pelaajat.

  Ryhmä1: klo 18.30-19.30
  Ikä 2-6-vuotiaat (vanhempineen)

  Ryhmä 2: klo 19.30-20.30
  Ikä 7-14-vuotiaat (vanhempineen)

  Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.
 • ke 26.6. Koko perheen melontakoulu

  Melontakoulussa lajin esittelijänä ja opastajina toimivat Kangasalan Melojien ohjaajat. Tapahtumassa pääset tutustumaan melontaan erilaisilla harjoitteilla. Osallistujan on oltava uimataitoinen ja suosittelemme yli 10 vuoden ikää.

  Melontakoulu järjestetään 2 eri ryhmässä:
  klo 17.30-18.15
  klo 18.30-19.15

  Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.
 • pe 7.6. Koko perheen pesäpallokoulu

  Pesäpallokoulussa sinua valmentavat Manse PP:n valmentajat. Pääset tutustumaan pesäpalloon lajinomaisilla harjoitteilla. Lopuksi pelaamme harjoitusottelun.

  Osallistumalla pesäpallokouluun, saat mukaasi myös pääsyliput Manse PP:n tämän kauden kotiotteluihin.
 • su 19.5. Koko perheen jalkapallokoulu

  Jalkapallokoulussa sinua valmentaa Ilves Ry:n juniorivalmentajat.
  Tapahtumassa pääset tutustumaan jalkapalloon erilaisilla taitorasteilla, jotka soveltuvat niin ensikertalaiselle kuin vähän kokeneemmallekin jalkapallolijalle.

  Päivän aikana myös Ilves edustuksen miehet saapuvat kentälle antamaan vinkkejä, jakamaan nimikirjoituksia sekä jakamaan ottelulippuja Ilveksen kotiotteluun.

  Jalkapallokoulu järjestetään kahtena eri kellonaikana:
  klo 10.00 - 11.00
  klo 11.15 - 12.15
 • la 6.4. klo 11-13 Lähipolut tutuiksi - polkujuosten tai kävellen

  Paikkana UKK-instituutti ja Kaupin urheilupuisto, Kaupinpuistonkatu 1, 33500 Tampere. Tutustumme lähipolkuihin polkujuosten tai -polkukävellen Kaupin urheilupuiston maastossa. Kouluttajana toimii Pirkanmaan Polkujuoksu ry.

  Polkujuoksu on voimakkaasti suosiotaan kasvattava laji, jossa juostaan kapeilla metsäpoluilla. Luonnossa liikkuminen tuo juoksuun paljon elementtejä, joita et tasaisella tiellä saa.