Lähiliikunta

LähiTapiola Pirkanmaa tukee laajasti pirkanmaalaista urheilutoimintaa, niin huippu-urheilua kuin junioriharrastetoimintaa.

Olemme aloittaneet uudenlaisen yhteistyön urheiluseurojen kanssa, jossa yhteiskuntavastuu ja uudenlaiset asiakasedut yhdistyvät.

Osana urheiluseurojen kanssa tekemäämme yhteistyötä, toteutamme uutta Lähiliikunta-konseptiamme tarjoamalla omistaja-asiakkaillemme mahdollisuuksia kokeilla erilaisia liikuntalajeja ja saada siten innostumisen ja onnistumisen tunteita liikunnan parissa. Tavoite on saada kaikki pirkanmaalaiset liikkumaan!

Lähiliikunta LähiTapiola Pirkanmaa

Lähiliikuntaa - kokeile erilaisia liikuntalajeja

Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme turvallisempaa ja terveempää elämää.

Osana paikallisten urheiluseurojen kanssa tekemäämme yhteystyötä, haluamme tarjota asiakasetuna omistaja-asiakkaillemme mahdollisuuksia tutustua erilaisiin liikuntalajeihin.

Tervetuloa nauttimaan Lähiliikunnasta yhdessä LähiTapiola Pirkanmaan kanssa!

Ilmoittaudu mukaan Lähiliikunta-tapahtumiimme

 • su 19.5. Koko perheen jalkapallokoulu

  Jalkapallokoulussa sinua valmentaa Ilves Ry:n juniorivalmentajat.
  Tapahtumassa pääset tutustumaan jalkapalloon erilaisilla taitorasteilla, jotka soveltuvat niin ensikertalaiselle kuin vähän kokeneemmallekin jalkapallolijalle.

  Päivän aikana myös Ilves edustuksen miehet saapuvat kentälle antamaan vinkkejä, jakamaan nimikirjoituksia sekä jakamaan ottelulippuja Ilveksen kotiotteluun.

  Jalkapallokoulu järjestetään kahtena eri kellonaikana:
  klo 10.00 - 11.00
  klo 11.15 - 12.15

  Ilmoittaudu mukaan sopivaan ryhmään tästä linkistä.
 • la 6.4. klo 11-13 Lähipolut tutuiksi - polkujuosten tai kävellen

  Paikkana UKK-instituutti ja Kaupin urheilupuisto, Kaupinpuistonkatu 1, 33500 Tampere. Tutustumme lähipolkuihin polkujuosten tai -polkukävellen Kaupin urheilupuiston maastossa. Kouluttajana toimii Pirkanmaan Polkujuoksu ry.

  Polkujuoksu on voimakkaasti suosiotaan kasvattava laji, jossa juostaan kapeilla metsäpoluilla. Luonnossa liikkuminen tuo juoksuun paljon elementtejä, joita et tasaisella tiellä saa.