Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiLahjoitus-äänestys käynnistyi – jaossa yhteensä 50 000 euroa

Nyt se vihdoin alkaa! Jännittävä äänestys, jonka lopputulokseen sinä voit vaikuttaa.

Jopa 367 eri lasten ja nuorten harrastusryhmää pääkaupunkiseudulta on hakenut LähiLahjoitusta. Lahjoituksen voi saada 50 ryhmää tai yhdistystä.
Anna äänesi ja tue lasten ja nuorten harrastamista pääkaupunkiseudulla!

LähiTapiola Pääkaupunkiseudun LähiLahjoitus

Tuet jaetaan äänestyksen perusteella – jokainen ääni on tärkeä!

Jokainen äänestyksessä mukana oleva hakija perusteli LähiLahjoitus-tuen tulevan todella tarpeeseen – annatpa siis äänesi mille tahansa ryhmälle, apu menee varmasti oikeaan osoitteeseen.
Annamme tukitonnin eniten yleisöääniä saaneille 20 harrasteryhmälle Helsingistä, 15 harrasteryhmälle Espoosta ja Kauniaisista sekä 15 harrasteryhmälle Vantaalta. Kaikille avoin yleisöäänestys on auki 15.10. saakka.

Äänestyksen tulokset julkistetaan viestintäkanavissamme loppuvuoden aikana ja olemme suoraan yhteydessä LähiLahjoituksen saajiin.

Äänestä nyt!

Näin hakijat käyttäisivät 1 000 euron LähiLahjoituksen:

”Lahjoituksella järjestettäisiin joukkueemme tytöille yhteinen kiva päivä tutustumiseen ja ryhmäytymiseen.”

”Tukitonnilla voisimme antaa kuorokerhon laulajille maksuhuojennuksia lukukausimaksuihin eli lisätä vapaaoppilaspaikkoja.”

”Tarjoamme vaikeavammaisten lasten perheille mahdollisuuden koko perheen ohjattuun uintiharrastukseen esteettömässä, lämmitetyssä altaassa. LähiLahjoitus auttaisi pitämään osallistumismaksun kohtuullisena.”

”Unelmoimme siitä, että jonakin päivänä laitamme maajoukkuepaidan päälle ja olemme mukana tuomassa Huuhkajat futiksen MM-kisoihin. Sitä ennen me 13-vuotiaat pojat tarvitsemme hieman lisää kokemusta pelimatkoista Suomessa. ”

”Haemme tukitonnia ukrainalaisten, tilapäistä suojelua saaneiden lasten musiikkiteatteriesityksen valmisteluun. Teatteritoiminta on yhteisöllistä ja mielen hyvinvointia tukevaa.”

LähiLahjoituksella tuemme yhdessä lasten ja nuorten harrastamista

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu tekee vuosittain 50 000 euron LähiLahjoituksen lasten ja nuorten harrastetoimintaan.

LähiLahjoitus on hyväntekeväisyysohjelma, jossa jaamme LähiTapiola Pääkaupunkiseudun käyttörahastovaroja vastikkeetta lasten- ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen pääkaupunkiseudulla eli Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa.

Olemme asiakkaidemme omistama pääkaupunkiseudun ikioma vakuutusyhtiö, sillä lähes joka viides pääkaupunkiseudun asukas on asiakkaamme.

LähiTapiola Pääkaupunkiseudun käyttörahastojen varat on tarkoitettu yleishyödyllisiin tarkoituksiin ja vastikkeettomaan hyväntekeväisyyteen.


Usein kysyttyä tukitonnista

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu lahjoittaa tukitonneja lasten ja nuorten harrasteryhmille, jotka toimivat voittoa tavoittelemattomissa rekisteröidyissä yhdistyksissä (ry) Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai Kauniaisissa.

Tukitonni on tarkoitettu vuonna 2005 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Hakemuksen tekijän tulee olla täysi-ikäinen.

Tuki haetaan verkkolomakkeella. Pääset hakemukselle klikkaamalla sivun yläosassa näkyvää sinistä nappia, jossa lukee Hae LähiLahjoitusta. Muista kertoa hakemuksessa, miten aiotte käyttää tukitonnin.

Harrastus voi liittyä vaikkapa ulkoiluun, taiteisiin, liikuntaan, leikkiin ja monenlaiseen muuhun tekemiseen. LähiLahjoitus on tarkoitettu käytettäväksi harrastusryhmän lasten ja nuorten tavallisiin kokoontumisiin ja tekemisiin. Sitä ei tule suunnata esimerkiksi urheilujoukkueen yksittäiselle kilpailijaurheilijalle. Tutustu LähiLahjoituksen sääntöihin ja ehtoihin.

LähiTapiola jakaa tukitonnin 50 harrastusryhmälle vuoden 2023 lopussa.

Tuetaan yhdessä lasten ja nuorten harrastamista!

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu tekee vuosittain 50 000 euron LähiLahjoituksen lasten ja nuorten harrastetoimintaan. Olemme asiakkaidemme omistama pääkaupunkiseudun ikioma vakuutusyhtiö, sillä lähes joka viides pääkaupunkiseudun asukas on asiakkaamme.