Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Fest-tapahtuman-lippuarvonta

Iisakki Järvenpää Fest-tapahtuman lippupaketti arvonnan säännöt

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa järjestää arvonnan, jossa osallistujien kesken arvotaan 16.6.2018 Iisakki Järvenpää Festeille sisäänpääsyyn oikeuttavia lippupaketteja: 2 kpl Fest kahden lipun lippupaketteja (musa&stand up) ja 1 kpl kahden lipun lippupakettia Musa lippuja. (Lippupaketissa on aina 2 sisäänpääsylippua) ja lippupaketit arvotaan erikseen.
1. Arvonnan järjestäjä
LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa, Kauppakatu 5, 60100 Seinäjoki. Y-tunnus 0178281-7
2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua LähiTapiolan Facebook –sivuilla 14.6.2018 klo 15:00 mennessä.
3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Facebookin arvontapostausta 14.6.2018 kello 15:00 mennessä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, eivät kuitenkaan LähiTapiola-ryhmän työntekijät. Osallistuminen ei edellytä sopimuksen solmimista. Arvontaan voi osallistua vain kerran.
4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen
Arvonta suoritetaan 14.6.2018 klo 15:00. Voittajat kontaktoidaan Facebookin yksityisviestillä. Voittajan tulee noutaa itse liput LähiTapiolan Kauhavan toimistolta perjantaina 15.6. klo 15:00 mennessä.
5. Palkinnot
Palkinnoksi arvotaan 16.6.2018 Iisakki Järvenpää Festeille sisäänpääsyyn oikeuttavia lippupaketteja: 2 kpl Fest kahden lipun lippupaketteja (musa&stand up) ja 1 kpl kahden lipun lippupakettia Musa lippuja. (Lippupaketissa on aina 2 sisäänpääsylippua) ja lippupaketit arvotaan erikseen. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron.
6. Arvonnan järjestäjän vastuu
LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään.
7. Arvonnan julkisuus
Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan Facebook-sivulla.
8. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain säännösten mukaisesti. Lisätietoja henkilötiedoista ja niiden käsittelyperiaatteista on saatavissa LähiTapiola-ryhmän tietosuojaselosteesta internetsivuiltamme www.lahitapiola.fi.
9. Yleistä säännöistä
Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.
Facebook ei ole osallisena arvonnassa