Kokeile verkkotapaamista

LähiTapiola LokalTapiola

Verkkotapaaminen on joustava tapa vakuutusasioiden hoitamiseen tai säästämis- ja sijoittamisasioden läpikäymiseen. Palvelu säästää aika ja vaivaa, kun tapaat asiantuntijamme juuri siellä, missä itse haluat - vaikka kotisohvallasi.

Sovi jo tänään turvallinen verkkotapaaminen!

Olemme siellä missä sinäkin

  • Olisiko aika päivittää vakuutusturvaa? Haluatko jutella kanssamme säästämisestä tai sijoittamisesta?
  • Verkkotapaamisessa voit tavata asiantuntijamme turvallisesti ja mukavasti vaikka lempinojatuolissasi istuen.
  • Unohda ruuhkat, pysäköintipulmat ja bussiaikataulut. Verkkotapaaminen säästää aikaa ja vaivaa.

Varaa verkkotapaaminen

Varaa lomakkeella

Yhteydenottolomakkeella voit lähettää meille pyynnön verkkotapaamisesta. Kerro, oletko kiinnostunut vakuutuspalveluista vai sijoittamisesta ja varainhoidosta. Kirjoita viestikenttään, milloin haluaisit verkkotapaamisen. Anna tämän jälkeen yhteystietosi ja lähetä pyyntö verkkotapaamisesta.

Pyydä verkkotapaamista lomakkeella

Varaa puhelimella

Voit sopia verkkotapaamisesta myös soittamalla, oman alueyhtiösi puhelinnumeron löydät täältä.

Usein kysyttyä

Kuinka verkkotapaaminen eroaa tapaamisesta toimistolla?

Verkkotapaamisessa voimme käydä läpi kaikki samat asiat, jotka kävisimme läpi henkilökohtaisessa tapaamisessa. Verkkotapaamiseen voit osallistua siellä missä haluat tabletilla tai tietokoneella. Näet asiantuntijamme kuvan, ja jos haluat, voit jakaa myös oman kuvasi. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista.
Verkkotapaamiseen tunnistaudutaan oman pankkisi tunnuksilla, joten varaa ne mukaasi. Palvelun laadun varmistamiseksi tallennamme verkkotapaamisen puheosuuden, emme tallenna kuvaa.

Miten verkkotapaaminen toimii tietokoneella?

Verkkotapaamiseen tarvitset tietokoneen ja internet-yhteyden. Lähetämme sinulle kutsun tapaamiseen sähköpostitse. Pääset liittymään tapaamiseen sähköpostiviestistä löytyvällä "Aloita verkkotapaaminen tästä" -linkistä.

Suosittelemme käyttämään Chrome-selainta tai Mozilln Firefox -selainta. Verkkotapaaminen ei valitettavasti toimi Safarilla. Applen koneissa suosittelemme käytettäväksi Googlen Chromea.

Tässä voit tarkistaa oman laitteesi toimivuuden ennen verkkotapaamista.

Voit sulkea testin punaisesta luurista, kun näet oman kuvasi. Verkkotapaamisen testauksessa et kuule omaa ääntäsi.

Miten liityn verkkotapaamiseen älypuhelimella tai tabletilla?

Älypuhelimella verkkotapaamiseen ei valitettavasti pysty liittymään. Verkkotapaamisessa jaamme sinulle nähtäväksesi materiaalia, jonka näkemiseen tarvitset hieman isomman ruudun.

Suurimmalla osalla tableteista liittyminen onnistuu aivan samoin kuin tietokoneellakin; pienimmällä tableteilla liittyminen verkkotapaamiseen ei valitettavasti onnistu. Tässä voit oit tarkistaa laitteesi yhteensopivuuden.

Onko verkkotapaaminen turvallinen?

Verkkotapaaminen on turvallinen tapa asioida kanssamme. Yhteytemme on suojattu ja voit keskustella verkkotapaamisissa täysin samoista asioista, kuin puhelimessa tai toimistolla. Tallennamme verkkotapaamisista äänen, mutta emme kuvaa.

Kauanko verkkotapaaminen kestää?

Aikaa on hyvä varata 30 - 60 minuuttia. Tilan on hyvä olla sellainen, missä voit rauhassa keskustella yksityisistäkin asioista. Varaa tapaamiseen mukaan myös verkkopankkitunnuksesi. Tarvitset niitä kirjautuessasi tapaamiseen.