Uutishuone

LähiTapiolan uutishuone

Uutishuoneesta löydät tuoreimmat ja kiinnostavimmat uutiset terveydestä, taloudesta ja turvallisuudesta sekä blogit ajankohtaisista aiheista.

Lue uutisia

Tuotteet ja palvelut

Paraneminen alkaa numerosta 0206 1000

Sairauden tai tapaturman sattuessa soita TerveysHelppiin. Saat nopeasti neuvoja, hyvää hoitoa läheltä sekä korvausasiasi vireille. Terveydenhuollon ammattilaiset palvelevat joka päivä klo 7-23.

Lue lisää

Terveys

Personal trainer huolissaan nousevasta treenaustavasta

Usein ajatellaan, että ollakseen tehokasta liikunnan tulee tuntua rankalta, lihasten täytyy kipeytyä ja on nähtävä nälkää saavuttaakseen tavoitteensa.

Lue lisää

Talous

Lasten harrastukset maksavat suomalaisten mielestä liikaa

74 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että lasten harrastuksiin syydetään liikaa rahaa. 50 euroa on enemmistölle kipuraja kuukausihinnassa.

Lue lisää

Tuotteet ja palvelut

Autovakuutus nyt myös S-mobiilista

Kasko- ja liikennevakuutuksen ostaminen sekä uuden ajoneuvon rekisteröiminen on nyt mahdollista S-mobiilin Vakuutukset-osiossa. S-mobiilissa vakuutustietosi ja yhteys esimerkiksi korvauspalveluun ovat aina mukana puhelimessasi.

Katso lisää

Tuotteet ja palvelut

Reissuun lähdössä?

Reissussa sattuu ja tapahtuu. Turvaa itsellesi ja matkatavaroillesi saat hankkimalla matkavakuutuksen.

Ota vakuutus

Tuotteet ja palvelut

Nippu-vakuutus

Olemme niputtaneet kolme tärkeintä vakuutusta yhteen. Koti-, matka ja tapaturmavakuutukset yhdessä nipussa ja 24/7 verkossa.

Tutustu Nippuun

Tuotteet ja palvelut

Uutta eläinlääkärikulu- vakuutuksissa!

Eläinlääkärikuluvakuutuksiin on nyt mahdollista valita aiempaa korkeampi enimmäiskorvausmäärä hoitokulujen osalta. Valitse kolmesta eri vaihtoehdosta sopivin!

Tutustu