Uutishuone

LähiTapiolan uutishuone

Uutishuoneesta löydät tuoreimmat ja kiinnostavimmat uutiset terveydestä, taloudesta ja turvallisuudesta sekä blogit ajankohtaisista aiheista.

Lue uutisia

Tuotteet ja palvelut

Paraneminen alkaa numerosta 0206 1000

Sairauden tai tapaturman sattuessa soita TerveysHelppiin. Saat nopeasti neuvoja, hyvää hoitoa läheltä sekä korvausasiasi vireille. Terveydenhuollon ammattilaiset palvelevat joka päivä klo 7-23.

Lue lisää

Terveys

Terveyden vakuuttaminen tulee yhä useampien ulottuville

Vakuutus mahdollistaa terveysvakuuttamisen yhä useammille, varmistaa nopean pääsyn lääkärille ja tuo etälääkäripalvelut osaksi arkea.

Lue lisää

Talous

LähiTapiola luopuu rahastojensa lunastuspalkkioista

LähiTapiola on pitkäjänteisesti karsinut rahastosäästämisen kuluja ja luopunut jo aiemmin rahastojen merkintäpalkkioista. 1.1. LähiTapiola luopuu lunastuspalkkioista.

Lue lisää

Tuotteet ja palvelut

Autovakuutus nyt myös S-mobiilista

Kasko- ja liikennevakuutuksen ostaminen sekä uuden ajoneuvon rekisteröiminen on nyt mahdollista S-mobiilin Vakuutukset-osiossa. S-mobiilissa vakuutustietosi ja yhteys esimerkiksi korvauspalveluun ovat aina mukana puhelimessasi.

Katso lisää

Tuotteet ja palvelut

Reissuun lähdössä?

Reissussa sattuu ja tapahtuu. Turvaa itsellesi ja matkatavaroillesi saat hankkimalla matkavakuutuksen.

Ota vakuutus

Tuotteet ja palvelut

Nippu-vakuutus

Olemme niputtaneet kolme tärkeintä vakuutusta yhteen. Koti-, matka ja tapaturmavakuutukset yhdessä nipussa ja 24/7 verkossa.

Tutustu Nippuun

Tuotteet ja palvelut

Uutta eläinlääkärikulu- vakuutuksissa!

Eläinlääkärikuluvakuutuksiin on nyt mahdollista valita aiempaa korkeampi enimmäiskorvausmäärä hoitokulujen osalta. Valitse kolmesta eri vaihtoehdosta sopivin!

Tutustu