Sukupolvenvaihdos tai yrityskauppa Ota käyttöön sähköiset työkalut

LähiTapiola LokalTapiola

Tarjoamme myös verkkokoulutuksia ja sähköisiä työkaluja omatoimiseen käyttöönne. Alla työkalujen esittelyt sekä ohjeet, miten saat ne yrityksesi käyttöön.

Verkkokoulutukset ja sähköiset työkalut

Uhka ja väkivalta

Apua uhkatilanteisiin

Verkkokoulutus tukee organisaation ennaltaehkäisevää työturvallisuustyötä väkivallan uhkan pienentämiseksi. Koulutus lisää henkilöstön valmiuksia uhka- ja väkivaltatilanteiden ennakointiin, uhkaavan käyttäytymisen tunnistamiseen sekä rauhoittavaan viestintään. Koulutus sisältää tietoa, videoita, harjoituksia ja käytännön ohjeita. Johdon ja esimiesten lisäksi se on tarkoitettu koko henkilöstölle.

Verkkokoulutus on suunnattu seuraaville toimialoille:
• kauppa
• majoitus- ja ravintola-ala
• julkisyhteisöt, opetus- sekä sosiaali- ja terveysala

Käyttöönotto:

Asiakkaillemme, joilla on lakisääteinen tapaturmavakuutus

Tilaa verkkokoulutus.

Työturvallisuusjohtaminen

Työturvallisuusjohtaminen

Verkkokoulutus tukee yrityksen työturvallisuuden johtamista ja esimiesten valmiuksia päivittäisessä työturvallisuustyössä. Koulutus sisältää tietoa, videoita, harjoituksia ja käytännön ohjeita. Yrityksen johdon ja esimiesten lisäksi se on tarkoitettu kaikille työturvallisuustyötä tekeville.

Käyttöönotto:

Asiakkaillemme, joilla on lakisääteinen tapaturmavakuutus

Tilaa verkkokoulutus.

Työkykyä johtamalla

Työkykyä johtamalla hyvinvointia ja tulosta

Verkkokoulutuksemme on apuna, kun yrityksessäsi kehitetään hyvän henkilöstöjohtamisen käytäntöjä, työkykyriskien hallintaa tai koulutetaan esimiehiä. Se sopii myös työkykyjohtamisen käsikirjaksi.

Verkkokoulutus sisältää tietoa, toimintamalleja, laskureita, käytännön ohjeita, harjoituksia ja videoita. Koulutus on tarkoitettu yrityksen johdolle, työhyvinvointi- ja henkilöstötyötä tekeville sekä esimiehille.

Katso traileri.

Käyttöönotto:

Yritysasiakkaillemme, joilla on henkilövakuutus.

Tilaa verkkokoulutus.

Palo- ja pelastusturvallisuus

Palo- ja pelastusturvallisuus

Perehdytä yrityksesi henkilöstö paloturvallisuuden perusteisiin ja alkusammutuskaluston käyttöön verkkokoulutuksemme avulla. Koulutus sisältää myös tietoa paloturvallisuuden velvoitteista esimiehille ja yrityksen johdolle.

Käyttöönotto:

Asiakkaillemme, joilla on yrityksen omaisuuden ja toiminnan vakuutuksia tai lakisääteinen tapaturmavakuutus.

Tilaa verkkokoulutus.

Liikkumisturvallisuus

Liikkumisturvallisuuden verkkokoulutukset

Huomattava osa työtapaturmista tapahtuu työmatkoilla. Liikkumisturvallisuuden verkkokoulutukset auttavat tunnistamaan liikumiseen liittyviä turvallisuusriskejä ja pohtimaan kunkin omia tottumuksia ja käyttäytymistä. Koulutukset sisältävät tietoa, videoita, harjoituksia ja käytännön ohjeita. Koulutukset on tarkoitettu yrityksen koko henkilöstölle.

Käyttöönotto:

Kaikkien asiakasyritystemme henkilöstölle.

Siirry verkkokoulutuksiin.

Tutustu niiden sisältöön ja jaa linkki organisaatiosi muullekin henkilöstölle!

Autovakuutus

Liikenneturvallisuus

Turvallinen ajotapa –verkkokoulutus on yritykselle hyvä ja helppo tapa aloittaa autolla liikkujien turvallisuudesta huolehtiminen tai kerrata jo opittua. Koulutus käydään itseopiskeluna ja sen suorittamiseen menee noin 15 minuuttia. Kurssi sisältää mm. puhetta, filmejä ja muutamia hiirellä klikattavia tehtäviä.

Käyttöönotto:

  • Kurssille voi kirjautua omalla nimellä sekä yleistunnuksilla (tunnus: lahitapiola, salasana: liikenne).

Siirry verkkokoulutukseen.

  • Jos yrityksessäsi on tarve välittää koulutus laajemmalle joukolle henkilökuntaa (yli 20 henkeä), voit tilata yrityskohtaisen tunnuksen ja salasanan. Voit silloin seurata ketkä yrityksessä ovat koulutuksen suorittaneet.

Tilaa verkkokoulutuksen yritystunnus.