Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Hyödynnä materiaaleja

Tämä osio sisältää LähiTapiolan asiantuntijoiden tuottamaa tai keräämää muuta hyödyllistä materiaalia yritysten ja organisaatioiden oman riskienhallintatyön tueksi.

Ohjeet ja lomakkeet

Ohjeet

Työkalut ja lomakkeet

Videot

Hyödyllistä tietoa ja aineistoa aiheesta


Ohjeet

Työkalut

Videot

Verkkokoulutus


Ohjeet

Työkalut

Videot ja videoiden QR-koodit


Ohjeet

Työkalut

Hyödyllistä tietoa aiheesta
Materiaalia muualla

Linkit vievät pois lahitapiola.fi-sivustolta ja aukeavat uuteen välilehteen.

LähiTapiolan Uutishuone

LähiTapiolan uutishuoneesta löytyy uutisia ajankohtaisista aiheista sekä asiantuntijoiden kirjoittamia riskienhallintaan liittyviä blogeja. Tutustu Uutishuoneeseen.

LähiTapiolan järjestämät tilaisuudet riskienhallinnasta ja turvallisuudesta

LähiTapiola järjestää erilaisia seminaareja ja webinaareja liiketoimintajohdolle, turvallisuuden ja riskienhallinnan ammattilaisille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuuksien esitykset ja materiaalit löydät tästä.


Tekijänoikeudet

Materiaalin tekijänoikeudet kuuluvat LähiTapiola-ryhmälle, jollei muuten ole ilmoitettu dokumenttien sisällössä tai niihin viittaavissa linkeissä.

Vastuuvapautuslauseke

Näillä sivuilla esiintyvä materiaali on pyritty tuottamaan LähiTapiolan asiantuntijoiden toimesta asiakkaan saataville mahdollisimman virheettömässä muodossa. Materiaalissa voi kuitenkin esiintyä eri syistä johtuvia asia-, kirjoitus- tai tulkintavirheitä, joiden vuoksi materiaali ei välttämättä täysin vastaa viranomaisten tai lainsäädännön esittämiä vaatimuksia. Näitä materiaaleja hyödyntäessään käyttäjä vastaa itse siitä, että hänen toimintansa on voimassaolevan lainsäädännön ja viranomaisvaatimusten mukaista. Epäselvissä tai epävarmoissa tilanteissa tulee asia aina etukäteen tarkastaa toimivaltaiselta viranomaiselta. LähiTapiolaan ei voi kohdistaa vaatimuksia näiden materiaalien sisällön perusteella.