Yrityksen toiminnan vakuutukset Yhteistyöverkosto

Miehet rakennustyömaalla

Löydät tältä sivulta yhteistyökumppaneitamme, jotka tarjoavat palveluja turvallisuuden kehittämisen tueksi.

SPEK - Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK on palo- ja pelastusalan sekä väestönsuojelun ja varautumisen asiantuntija, joka kouluttaa ja tuottaa muun muassa alan koulutusmateriaalia ja oppaita sekä valistaa ja opastaa kansalaisia turvalliseen huomiseen. Toiminnan tavoitteena on se, että ihmiset osaavat ennaltaehkäistä vaara- ja onnettomuustilanteita, varautua niihin sekä toimia niissä oikein. SPEK edistää myös yhteisöjen ja yhteiskunnan valmiutta vaarojen ja onnettomuuksien varalta.
Verkkokaupasta voit tilata esimerkiksi palovaroittimet ja arjen turvallisuutta edistävät tuotteet. Verkkokaupasta löytyvät myös mm. tulityölomakkeet, opasteet ja merkit kiinteistöihin.
Lisätietoja SPEK:ista
  • Lisätietoja: www.spek.fi
  • Tilaa SPEKin uutiskirje tästä.

Työsuojelurahasto

Työsuojelurahaston tavoitteena on edistää tapaturmavakuutusvelvollisten työnantajien ja näiden palveluksessa olevien työntekijöiden etua rahoittamalla sellaista työelämän tutkimus- ja kehitystoimintaa, jolla tuotetaan tietoa ja menetelmiä hyödynnettäväksi sekä työolojen että työyhteisöjen toiminnan turvallisuuden ja tuottavuuden edistämisessä. Työsuojelurahasto rahoittaa myös toimialueelleen kuuluvaa koulutus - ja tiedotustoimintaa.

Kehittämisavustuksella asiantuntija-apua kehittämiskohteisiin

Työsuojelurahaston kehittämisavustus on tarkoitettu auttamaan työpaikkoja ulkopuolisen asiantuntija-avun hankkimisessa. Sen avulla voi saada tukea juuri työpaikan kannalta tärkeisiin kehittämiskohteisiin. Kehittämisavustus kattaa puolet valitsemanne ulkopuolisen asiantuntijan palkkioista ja matkakuluista.
Lisätietoja: Työsuojelurahasto / Kehittämisavustus

Lisätietoja