Yrityksen toiminnan vakuutukset Yhteistyöverkosto

Miehet rakennustyömaalla

Löydät tältä sivulta yhteistyökumppaneitamme, jotka tarjoavat palveluja turvallisuuden kehittämisen tueksi.

Kumppanit ja yhteistyötahot

SPEK - Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK on palo- ja pelastusalan sekä väestönsuojelun ja varautumisen asiantuntija, joka kouluttaa ja tuottaa muun muassa alan koulutusmateriaalia ja oppaita sekä valistaa ja opastaa kansalaisia turvalliseen huomiseen. Toiminnan tavoitteena on se, että ihmiset osaavat ennaltaehkäistä vaara- ja onnettomuustilanteita, varautua niihin sekä toimia niissä oikein. SPEK edistää myös yhteisöjen ja yhteiskunnan valmiutta vaarojen ja onnettomuuksien varalta.

SPEKin verkkokauppa

Verkkokaupasta voit tilata esimerkiksi palovaroittimet ja arjen turvallisuutta edistävät tuotteet. Verkkokaupasta löytyvät myös mm. tulityölomakkeet, opasteet ja merkit kiinteistöihin.

Lisätietoja

Työsuojelurahasto

Työsuojelurahaston tavoitteena on edistää tapaturmavakuutusvelvollisten työnantajien ja näiden palveluksessa olevien työntekijöiden etua rahoittamalla sellaista työelämän tutkimus- ja kehitystoimintaa, jolla tuotetaan tietoa ja menetelmiä hyödynnettäväksi sekä työolojen että työyhteisöjen toiminnan turvallisuuden ja tuottavuuden edistämisessä. Työsuojelurahasto rahoittaa myös toimialueelleen kuuluvaa koulutus - ja tiedotustoimintaa.

Kehittämisavustuksella asiantuntija-apua kehittämiskohteisiin

Työsuojelurahaston kehittämisavustus on tarkoitettu auttamaan työpaikkoja ulkopuolisen asiantuntija-avun hankkimisessa. Sen avulla voi saada tukea juuri työpaikan kannalta tärkeisiin kehittämiskohteisiin. Kehittämisavustus kattaa puolet valitsemanne ulkopuolisen asiantuntijan palkkioista ja matkakuluista.
Lisätietoja: Työsuojelurahasto / Kehittämisavustus

Lisätietoja

Mielenrauha koulutuspalvelut Oy

Mielenrauha koulutuspalvelut Oy tarjoaa koulutusta sekä asiantuntijapalveluita, joiden tavoitteena on haastavien tai poikkeuksellisten palvelutilanteiden ennakointi ja tehokas sekä ammattimainen hallinta - asiakasorganisaation liiketoimintaa, asiakasnäkökulmaa sekä ammattilaisten hyvinvointia kuitenkaan unohtamatta.

Autamme organisaatioita kehittämään palvelumallejaan ihmisten aiheuttamien haasteiden sekä poikkeustilanteiden osalta. Vahvuutemme onkin haastavan tai poikkeuksellisen käyttäytymisen ymmärtäminen sekä ammattilaisen asenteisiin ja toimintamalleihin vaikuttaminen poikkeuksellisissa tilanteissa.

Mielenrauha on alallaan suurin yksinomaan haastavien ja poikkeavien tilanteiden hallintaan keskittynyt koulutus- ja asiantuntijayritys.

Koulutukset

Tarjoamme käytännönläheisiä koulutuksia sekä konsultointia haastavien palvelutilanteiden hallintaan, viestinnän sekä vuorovaikutuksen kehittämiseen ja työpaikkaväkivallan torjuntaan ja usein näiden kokonaisuuksien erilaisia yhdistelmiä asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutukset ovat LähiTapiolan asiakkaille merkittävästi (30 %) edullisempia kuin normaalisti. Kampanjakoodilla LähiTapiola2019 saa alennuksen Mielenrauha koulutuspalvelut Oyn omista avoimista koulutuksista (poislukien AlmaTalentin tai Kauppakamarin avoimet koulutukset).

Kysy lisää: 09 727 99 370 tai s-posti: heikki.neuvonen@mielenrauha.com

Lisätietoja