Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Arvonta

LähiTapiolan Oura-älysormuksen arvonta

1. Arvonnan järjestäjä:
LähiTapiola Palvelut Oy, PL 7, 02010 LähiTapiola (jäljempänä Järjestäjä).

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä:
Arvontaan voi osallistua 27.1.–30.6.2020 klo 23:59 mennessä. Kyseisen aikarajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei kelpuuteta.

3. Arvontaan osallistuminen:
Arvontaan osallistutaan jättämällä yhteystiedot lomakkeelle verkossa osoitteessa www.lahitapiola.fi/yrittajanhenkiloturva ja tulemalla sovittuun tapaamiseen. Vain tapaamisissa käyneet henkilöt osallistuvat arvontaan. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Arvontaan voivat osallistua vain Suomessa vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt, lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään. Järjestäjä pidättää oikeuden vahvistaa osallistujien osallistumiskelpoisuuden. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen:
Palkinto arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 3.7.2020. mennessä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

5. Palkinnot:
Yksi (1) kappale Oura-älysormusta. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu:
Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjä vastaa arvontaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

7. Henkilötietojen käsittely:
Jotta arvonta voidaan toteuttaa, Järjestäjä tallettaa arvontaan osallistuneista henkilöistä seuraavat tiedot: nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostisosoite. Tietoja voidaan käyttää LähiTapiola-ryhmän tuotteiden ja palvelujen myyntiin ja markkinointiin. Osallistujien henkilötietoja käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ja tietosuojalain (1050/2018) mukaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi osoitteessa lahitapiola.fi sekä LähiTapiola – LokalTapiola Facebook sivuilla.

8. Yleistä säännöistä:
Järjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.