Suojaa yrityksesi arvokkain pääoma

Vantaalainen yrittäjä Jukka-Pekka Hassinen pisti asiantuntijan avulla henkilöturvansa kuntoon omaksi, perheensä ja yrityksensä eduksi.

Yrittäjä Jukka-Pekka Hassinen perusti JP-Paloturvallisuus Oy:n vuonna 2007.Jukka-Pekka Hassinen perusti JP-Paloturvallisuus Oy:n vuonna 2007. Monen muun yrittäjän tapaan hän jätti huolenpidon itsestään vähälle huomiolle. Hassinen ajatteli, että lakisääteiset vakuutukset ja vastuuvakuutus pitäisivät huolen hänen omasta turvastaan ja yrityksen jatkuvuudesta.

Tapiolan, nyttemmin LähiTapiolan, edustaja Jesse Törmänen laski, mikä Hassisen tilanne olisi mahdollisen vahingon sattuessa ja millainen se voisi olla, jos asiat pistetään kuntoon. Hassinen huomasi, ettei olisi pärjännyt silloisella turvalla kovin pitkään esimerkiksi sairastuessaan. Turva ei olisi kattanut edes vähimmäiseläkettä.

Koko henkilöturva kuntoon samalta luukulta

Hassisen YEL-vakuutusta ei tarvinnut muuttaa, mutta hänen henkilöturvansa varmistettiin ensimmäisestä sairastumispäivästä eläkkeelle saakka. Lisäksi otettiin huomioon yritykselle aiheutuvat vahingot ja kiinteiden kulujen korvaus sairastumisen ajalta.Yrittäjä Jukka-Pekka Hassisella on henkilöturva kunnossa.

”LähiTapiolassa yrityksen henkilöturva-asiat mietitään kokonaisuutena. Yksi henkilö pystyy hoitamaan asiakkaalle koko turvan, jolloin ei tarvitse juosta luukulta luukulle”, kertoo LähiTapiola-ryhmän yrittäjäasiakkaiden palveluiden kehittämisestä vastaava Merja Wälkkilä.

LähiTapiola on Suomen Yrittäjien kanssa rakentanut Yrittäjän Omaturvan työkyvyttömyyden, sairauden, tapaturman tai kuoleman varalta. Suomen Yrittäjien alle 45-vuotiaat jäsenet saavat Yrittäjän Omaturvan ottaessaan maksuttoman terveystarkastuksen lähimmällä lääkäriasemallaan.

Kunnossa olevan henkilöturvan edut

  • Yrityksesi jatkuvuus on varmistettu.
  • Perheesi talous on turvattu, jos sairastut äkillisesti.
  • Saat kunnon korvaukset ja eläkkeen, jos työkyvyttömyys yllättää.
  • Ohitat pitkät hoitojonot ja pääset nopeammin takaisin töihin.
  • Säästät kunnon eläkkeen.
  • Voit aikaistaa eläkettäsi.

Teksti: Tuija Käyhkö
Kuvat: Rami Lappalainen

Artikkeli on julkaistu asiakaslehdessämme. Tilaa Omatalous-lehti.Jaa