Kuljetusyrittäjä keskitti raha-asiansa

Jorma Ikävalkon kuljetusyrityksen raha-asiat sujuvat saumattomasti, sillä hän saa vakuutusyhtiön tiskiltä myös pankkipalvelut.Yrittäjä Jorma Ikävalkon raha-asiat sujuvat saumattomasti.

”Yrityksemme on ollut Tapiolan, tai nyttemmin LähiTapiolan asiakas jo yli 50 vuotta”, Kuljetusliike Ikävalko Ky:n toimitusjohtaja Jorma Ikävalko kertoo. ”Isä aloitti autoilijana jo 1960-luvulla. Jokin aika sitten myös poikani siirtyi yritykseemme. Perheyrityksen tunnelma on vahva.”

Palvelujen monipuolistuminen on tukenut yrittäjän elämää. Tapiola Pankin asiakkaaksi Ikävalko ryhtyi heti pankin perustamisen jälkeen. Yrityksessä on havaittu, että vakuutus- ja pankkiasioiden keskittäminen on helpottanut raha-asioiden hoitoa. Pankkitiskillä näkyy heti yrityksen vakuustilanne. Se helpottaa lainoista sopimista.

Joustavuutta raha-asioihin ja yritystileille korkoa

”Raha-asioiden hallintaan tuli selvää joustavuutta. Pankin väki saa lainatilanteessa tarkat tiedot yrityksestämme ilman ylimääräistä paperien kiikuttelua”, Ikävalko ynnää.
Tapiola maksaa myös yritystileille korkoa, mikä on harvinaista. Yritysasiakkaita halutaan palvella samalla tavalla kuin yksityisasiakkaitakin.

”Olemme päässeet luottojen ja tilien kohdalla turvallisiin sopimuksiin”, Ikävalko kiittää.
Vakuutus- ja pankkipalvelujen lisäksi LähiTapiola tarjoaa yrittäjille tehokasta varainhoitoa. LähiTapiolan sijoituspäälliköt hoitavat tarvittaessa varallisuutta erityisesti omistajayrityksille suunnitellulla mallilla.

Asiakkaan tarpeet edellä - aina ja kaikessa

Asiakkaan sijoitus- ja rahoitustarpeen piirun tarkka kartoittaminen kuuluu palveluun. Palvelusta asiakas maksaa vasta, kun yhdessä sovittu tavoite on saavutettu.

”Riskinottohalusta ja toiveista puhumme syvällisesti. Tarjoamme tehokkaat, hyvät rahastot, mutta olemme mieluummin varovaisia kuin raisuja riskinottajia. Tarjoamme sijoittajille kultaisen keskitien”, kuvaa LähiTapiolan rahoituspäällikkö. LähiTapiola antaa yrittäjäasiakkailleen myös veroneuvontaa, apua sukupolvenvaihdoksiin ja yrityskauppoihin.

Teksti: Soila Ojanen
Kuva: Juha Salminen

Artikkeli on julkaistu asiakaslehdessämme. Tilaa Omatalous-lehti.Jaa