Reaktorilla ollaan parhaita yhdessä


Hyvässä työpaikassa henkilöstön hyvinvointi ja yhteistyö ovat kaiken lähtökohta. Esimerkistä käy Euroopan paras työpaikka
-tutkimuksen kärkeen sijoittunut suomalainen Reaktor.
Vuonna 2010 yritys valittiin jo kolmannen kerran Suomen parhaaksi työpaikaksi.


”Vietämme mahdollisimman paljon aikaa kasvokkain”, toimitusjohtaja Vesa Lauronen kertoo yli sata henkeä työllistävän ohjelmistoyrityksen toimintamallista.

”Kun ihmiset jakavat tietoa ja oppivat, heistä tulee entistä parempia asiantuntijoita. He ovat tuottavampia ja arvokkaampia asiakkaillemme. Se on satsaus yrityksemme tulevaisuuteen.”

Laurosen filosofia toimii: Reaktor on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi kolmena vuotena peräkkäin. Reaktor kuuluu työpaikkojen kärkeen myös eurooppalaisessa vertailussa. Vuonna 2008 se valittiin Euroopan parhaaksi työpaikaksi ja toukokuussa 2010 Reaktor sijoittui tutkimuksessa kolmanneksi.

Työhyvinvointia LähiTapiolan avulla

Vaativassa asiantuntijatyössä yrityksen menestyksen takaavat ihmiset ja heidän hyvinvointinsa. Työhyvinvointia Reaktor on rakentanut myös LähiTapiolan avulla. Koko henkilöstölle on jo pitkään tarjottu matka- ja yksityinen tapaturmavakuutus.

Keväällä 2008 alkoi uusi vaihe työhyvinvoinnin kehittämisessä. Työhyvinvoinnin asiantuntija LähiTapiolasta on vieraillut Reaktorilla kartoittamassa henkilöstön tuntemuksia työhyvinvoinnista ja keskustelemassa siitä, miten yritys voi lisätä henkilöstönsä sitoutumista työhyvinvoinnin avulla.

Vuoden 2009 alussa Reaktor otti jokaiselle henkilökuntaan kuuluvalle hoitoturvavakuutuksen. Se kattaa reaktorilaisten lakisääteiset yleislääkärikulut yrityksen omavastuun ylittävältä osalta sekä kaikki erikoislääkäri- ja toimenpidekulut jokaisen yksittäisen reaktorilaisen osalta 50 000 euroon asti.


Teksti: Hasse Härkönen
Kuvat: Mikko Hannula

Lue lisää henkilöstöratkaisuistamme
Artikkeli on julkaistu asiakaslehdessämme. Tilaa Omatalous-lehti.Jaa