Koiravakuutukset

Valitse koirasi arvoinen vakuutus, jo pennusta lähtien. Monipuolinen vakuutusturva ja suorakorvauspalvelu takaavat koirallesi parhaan mahdollisen hoidon, kun se sitä tarvitsee.


Vakuutettavan pennun on oltava vähintään 6 viikon ikäinen. Vakuutuksen voi ottaa tai vakuutuksen tasoa parantaa siihen asti, kunnes koira täyttää 7 vuotta.

Koiravakuutuksemme on kehitetty yhdessä koirajärjestöjen ja eläinlääkäreiden kanssa.

Tarjoamme sinulle nämä edut

  • Eläinlääkärikuluvakuutus on voimassa koiran koko eliniän.
    Tämän edun saat vain meiltä!
  • Suorakorvauspalvelu: maksat vain omavastuun, lopusta klinikka laskuttaa vakuutustasi.
  • Jos vakuutat yhteensä neljä koiraa tai kissaa, saat 10 prosentin alennuksen.
  • Suomen Koirankasvattajat ry:n jäsenet saavat 25 prosentin alennuksen, Suomen Kennelliiton, Suomen Palveluskoiraliiton tai MTK:n jäsenet saavat 10 prosentin alennuksen. 

Valitse itse kuinka kattavaa turvaa tarvitset

LähiTapiolan koiravakuutuksen voit ottaa koiran menettämisen ja eläinlääkärikulujen varalta tai ainoastaan jommankumman varalta.  Tarkemmat tiedot vakuutuksen sisällöstä löydät tuoteselosteesta.

Henkivakuutukset 

Koiran henkivakuutus   Korvaa koiran menetyksen, kun koira on kuollut tai kadonnut. Vakuutus korvaa myös, jos koira on sairastunut tai vahingoittunut niin pahoin, että se on asianmukaisesta hoidosta huolimatta eläinlääketieteellisen kokemuksen mukaan lopetettava.
Käyttökoiran vakuutus Korvaa metsästys-, palvelus-, agility- tai jalostuskoiran menetyksen kuten koiran henkivakuutus. Tämän lisäksi vakuutus korvaa 60% osakorvauksen, kun koira menettää käyttöominaisuutensa pysyvästi sairauden tai tapaturman seurauksena.
Eläinlääkärikuluvakuutus
Koiran eläinlääkäri-
kuluvakuutus
Korvaa eläinlääkärin suorittamia sairauden ja tapaturman tutkimus- ja hoitokuluja. Vakuutus voidaan pitää voimassa koiran koko eliniän.
Muut vakuutukset
Vastuuvakuutus Korvaa koiran ulkopuoliselle aiheuttamia henkilö- ja esine-vahinkoja 85 000 euroon asti. Vastuuvakuutus voidaan pitää voimassa koiran koko eliniän.

Koiran vakuutusmäärä

Koiran vakuutusmäärän tulee aina vastata koiran käypää arvoa. Yleensä käypä arvo on koiran ostohinta. Jos koiran arvo nousee näyttely- tai kilpailumenestyksen myötä, määrittelee Suomen Kennelliitto viime kädessä koiran arvon. Sekarotuisen tai rekisteröimättömän koiran vakuutusmäärä on enintään 336 euroa. 

Osta vakuutus ja hyödy eduista

Voit laskea eläinlääkärikuluvakuutuksen hinnan sekä henkivakuutuksen ja käyttökoiran vakuutuksen hinnan netissä, kun vakuutusmäärä on 200 - 3 000 euroa. 

Voit  täyttää ja tulostaa vakuutushakemuksen ja lähettää sen meille. Halutessasi jätä yhteydenottopyyntö. Jos haluat kysyä vakuutuksesta, ota yhteyttä lähimpään toimistoon tai puhelinpalveluumme

Koiravakuutuksen voi ottaa vähintään 6 viikon ikäiselle pennulle. Vakuutus voidaan myöntää tai vakuutusturvaa parantaa siihen asti, kunnes koira täyttää 7 vuotta.

Liitä hakemukseen enintään 14 vrk vanha eläinlääkärin lausunto, mikäli

  • koiran vakuutusmäärä on yli 3 000 euroa
  • koira on täyttänyt 5 vuotta ja haetaan eläinlääkärikulu- tai käyttökoiranvakuutusta
  • koira on tuotu 6 kk sisällä Pohjoismaiden ulkopuolelta ja sitä ei ole rekisteröity FCI:n alaiseen kennelliittoon

Jos haet vakuutusmääräksi 3 000 euroa tai enemmän, liitä hakemukseen myös kopio kauppakirjasta.

Koirasi terveydentilan perusteella vakuutus voidaan myöntää rajoitusehdoin.

 Tuoteseloste  Ehdot
 


Jaa

 Koirahäkki omaksi ja koiran turvaksi 10 % alennuksella!


Voit myös täyttää ja tulostaa vakuutushakemuksen

Täytä ja tulosta vakuutushakemus  ja lähetä se meille. Liitä tarvittaessa mukaan myös eläinlääkärin lausunto.


Lue lisää

Korvausten haku ja suorakorvauspalvelu

Elämää lemmikin kanssa - tutustu lemmikinomistajan tietopakettiin