Tapiolan kiinteistöjä jälleen mukana Earth Hour -ilmastokampanjassa

ASIAKASTIEDOTE
29.3.2012

Tapiola-ryhmä osallistuu tänäkin vuonna maailmanlaajuiseen Earth Hour -tapahtumaan lauantaina 31.3.2012. Earth Hour on Maailman luonnonsäätiön, WWF:n, ilmastotempaus, jossa kansalaiset ja yritykset haastetaan sammuttamaan valot tunniksi samana päivänä kello 20.30-21.30.

Tapiolan pääkonttorikiinteistöistä Espoon Tapiolassa ja Tapiolan omistamasta Helsingin keskustan Simonkentän kiinteistöstä sammutetaan valot tunniksi.

WWF:n Earth Hour -kampanja kokoaa vuosittain lähes kaksi miljardia ihmistä ympäri maailmaa sammuttamaan valonsa tunniksi ilmaston hyväksi. Earth Hour on suurin kansainvälinen ilmastotapahtuma.

Viime vuonna yli 5200 kaupunkia 135 maasta ilmaisivat huolensa ilmastonmuutoksesta tämän symbolisen tunnin avulla. Tapahtuma on merkki siitä, miten ihmiset joka puolella maapalloa toimivat yhteisen asian puolesta.

Ympäristön kuormituksen vähentäminen kuuluu Tapiolan vastuullisuuslupauksiin

Tapiola on tehnyt vastuullisuuslupaukset asiakkaille, henkilöstölle, ympäristölle ja yhteiskunnalle. Ympäristölupauksiin kuuluu sitoumus vähentää ympäristön kuormitusta ja lisätä tietoisuutta ympäristöasioista. Vastuullisuuslupaukset ympäristölle nostavat ympäristö- ja ilmastovaikutusten vähentämisen jokaisen tapiolalaisen päivittäisen tekemisen osaksi. Osana ympäristölupauksia on WWF:n Green Office -järjestelmä, johon Tapiolan pääkonttoritoimintojen lisäksi Tapiolan Tampereen-toimisto on vastikään liittynyt.

Tapiola-ryhmä kannustaa myös henkilöstöään vaikuttamaan joka päivä esimerkiksi sammuttamalla turhat valot, käyttämällä julkisia liikennevälineitä, säästämällä energiaa ja esimerkiksi tulostamalla vähemmän.

Kampanjan suomenkieliset sivut löytyvät osoitteesta: www.wwf.fi/earthhour/Jaa