Pankki ja sijoitukset

Tule Tapiola Pankin asiakkaaksi avaamalla tili LähiTapiolan toimistossa.

Tavoite- ja tuottovertailulaskimella voit laskea, millaisella kuukausierällä ja missä ajassa saavutat tavoitteesi. Voit myös vertailla eri sijoituskohteiden tuottoja.

Oletko hankkimassa asuntoa tai tuliko yllättäviä menoja?

Lainalaskureiden avulla voit laskea kuukausimaksujen suuruutta eri lainamäärillä ja laina-ajoilla. Voit myös laskea, miten laina-aikaa pidentämällä voit vaikuttaa säästämismahdollisuuksiisi. Asuntolainahakemuksen voit tehdä vaikka heti. Tapiola Pankin asiakkaana voit hakea verkossa myös opintolainaa.

Asuntolainalaskin
Säästäminen laina-aikana
Asuntolainahakemus
Hae opintolainaa 

Tilaa palovakuutustodistus

Jos lainan vakuutena käytetään omistamaasi kiinteistöä, tarvitaan palovakuutustodistus. Voit tilata palovakuutustodistuksen verkosta kiinnityksen haltijalle.  Toimitamme todistuksen ilmoittamaasi osoitteeseen noin viikon sisällä. Palvelu on maksuton omistaja-asiakkaille. Todistuksen tilaaminen edellyttää, että kiinteistö on vakuutettu  LähiTapiolassa.

Yksilöllinen eläkevakuutus

Omaeläke on yksilöllinen eläkevakuutus, jolla voi täydentää lakisääteistä eläkettä tai varhentaa sitä. Säästäjä voi itse päättää, miten paljon säästää ja mihin säästönsä sijoittaa. Jaa