Laskutus


Usein kysyttyä laskutuksesta


Suoraveloitusvaltakirja  (pdf)
Suoraveloitus on helppo tapa toistuvien maksujen suorittamiseen. Suoraveloitusvaltakirjalla teet sopimuksen, jolla pankki veloittaa laskun tililtäsi automaattisesti aina eräpäivänä. Täytä ja tulosta valtakirja ja toimita se allekirjoitettuna pankkiisi.         

Jos haluat suoraveloitukseen vain tietyn vakuutuksen tai osan vakuutuksistasi, merkitse henkilö-/y-tunnuskenttään vakuutussopimusnumero. Kustakin suoraveloitukseen halutusta vakuutuksesta on täytettävä oma suoraveloitusvaltakirjansa, eli yksi vakuutussopimusnumero per valtakirja.

Eräpäivän muutos ja maksuajan pyytäminen verkkopalvelussa
Verkkopalvelussa voit pyytää maksuaikaa tai valita Vahinko-Tapiolan laskuille eräpäivän.

Kuittausvaltakirja (pdf)
Kuittausvaltakirjaa tarvitaan seuraavissa tapauksissa:

  • Olet maksanut useamman eri Tapiola-ryhmän yhtiön vakuutusmaksuja samalla viitteellä, esimerkiksi auto- ja henkivakuutusten maksut yhtenä suorituksena. Maksujen siirtämiseksi yhtiöiden välillä tarvitsemme valtakirjan.
  • Sinulla on avoimia, maksamattomia vakuutusmaksuja ja sinulle on tulossa esimerkiksi korvauksesta tai vakuutusmaksuhyvityksestä palautettavaa rahaa. Avoimien maksujen kuittaamiseen tarvitsemme valtakirjan.

Täytä valtakirja, tulosta ja allekirjoita se. Valtakirjan mukana tulostuu myös vastauslähetyskuori. Taita vastauslähetystuloste kirjekuoreksi asiakirjojen päälle ja niittaa reunat yhteen. Postimaksu on jo maksettu puolestasi. 
Kuittausvaltakirjaan liittyvissä kysymyksissä palvelemme numerossa (09) 453 3660.Jaa