Henkilöt ja matkailu

Vuosimatkavakuutus on sitä edullisempi valinta, mitä enemmän matkustaa. Jos matkustaa parikin kertaa vuodessa ulkomaille, tulee vuosimatkavakuutus usein kertavakuutuksia edullisemmaksi. Nyt voit ottaa vakuutuksen helposti verkossa.

Määräaikainen matkavakuutus otetaan yhtä tiettyä matkaa varten matkan keston mukaan. Kun otat vakuutuksen verkosta, saat maksusta 10 % alennuksen ja vakuutus on heti voimassa. 

Yksityistapaturmavakuutus on tarpeellinen henkilövakuutus paikkaamaan tapaturmasta aiheutuneita kuluja. Tapaturmavakuutuksen saa juuri itselle sopivan kokoisena, korvaussummat voi mitoittaa yksilöllisesti ja joustavasti.

Talkooväen tapaturmavakuutus on vapaaehtoinen tapaturmavakuutus palkatonta talkootyöväkeä varten. Myös talkootyöhön osallistuvat perheenjäsenet voidaan vakuuttaa. Vakuutus on voimassa talkootyössä ja siihen välittömästi liittyvillä työmatkoilla. Kun hankit vakuutuksen verkon kautta, saat vakuutusmaksusta 10% alennuksen.

Perus- ja Pariturvavakuutus ovat ryhmähenkivakuutuksia, joiden avulla voi varmistaa, että perheen velat ja vastuut tulevat hoidetuksi ja päästään pahimman yli, vaikka et itse olisikaan huolehtimassa asioista. Valitse sinulle ja perheellesi sopiva vakuutus ja laske sen hinta.

Edunsaajamääräyksen muutos (pdf)
Edunsaajamääräys on vakuutuksenottajan henkivakuutukseen liittyvä erillinen määräys siitä, kenelle vakuutussumma on maksettava vakuutustapahtuman johdosta. Vakuutuksenottajalla on oikeus määrätä henkilö eli edunsaaja, jolla on vakuutetun tai vakuutuksenottajan sijasta oikeus henkilövakuutuksesta suoritettavaan vakuutuskorvaukseen. Yleisimmin edunsaajina ovat omaiset. Vakuutuksen edunsaajamääräyksen muutos on ilmoitettava vakuutusyhtiölle kirjallisesti.

Omistusoikeuden siirto ja edunsaajamääräyksen muutos (pdf)
Henkivakuutuksen ja yksilöllisen vapaaehtoisen eläkevakuutuksen omistusoikeuden siirto on ilmoitettava uuden omistajan oikeuksien turvaamiseksi. Siirron yhteydessä aiemmat edunsaajamääräykset raukeavat, joten siirron saajan tulee aina siirron yhteydessä ilmoittaa uudet edunsaajamääräykset.

Työeläkekortti ja eläketodistus

LähiTapiola Eläkeyhtiö ja Eläke-Fennia ovat vuoden 2014 alusta lähtien Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo.

Lisätietoja työeläkkeistä löydät osoitteesta www.elo.fi.

Ota vakuutus

(täytettäviä ja tulostettavia pdf-tiedostoja)

Lapsivakuutus ja Lapsivakuutuksen varaus
Lapsen tapaturmavakuutus
Sairauskuluvakuutus
PerheenturvaJaa