Tilit Pankkipalvelu

S-pankki mies

S-Pankista saat pankkipalvelut läheltäsi, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi voit hoitaa raha-asioitasi ajasta ja paikasta riippumatta verkkopankissa ja S-mobiilissa.
S-ryhmän asiakasomistajana sinä ja perheesi nautitte S-Pankin asiakasomistajaeduista, kuten maksuttomista peruspankkipalveluista.

LähiTapiola Pankin ja S-Pankin verkkopankit ovat yhdistyneet

Kuinka kirjaudun palveluun?

  1. Oletko aikaisemmin käyttänyt sekä LähiTapiola Pankin verkkopankkia että S-Pankin verkkopankkia? Voit kirjautua S-Pankin verkkopankkiin S-Pankin verkkopankkitunnuksilla, aivan kuten ennenkin.

  2. Oletko aikaisemmin käyttänyt ainoastaan LähiTapiola Pankin verkkopankkia? Voit kirjautua S-Pankin verkkopankkiin samalla käyttäjätunnuksella, jolla kirjauduit aikaisemmin LähiTapiola Pankin verkkopankkiin.

    Lisäksi tarvitset uuden salasanan ja tunnuslukutaulukon, jotka olet saanut S-Pankista syys-lokakuussa 2015. Kun kirjaudut ensimmäisen kerran S-Pankin verkkopankkiin, salasanasi on syntymäaikasi muodossa ppkkvv. Salasana tulee heti vaihtaa, ja uusi salasana saa sisältää vain numeroita.

Jos jokin jäi askarruttamaan, ota yhteyttä S-Pankkiin, puh. 010 76 5800, ma–pe klo 8–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min.).