Kerro ja osallistu - ole Suunnannäyttäjänä!

Tule Suunnannäyttäjäksi! 
Yksikään tuote tai palvelu ei ole kyllin hyvä, jos asiakkaamme eivät koe sitä hyödylliseksi. Haluamme ottaa sinut asiakkaanamme mukaan tuotteidemme ja palvelujen ideointiin ja kehittämiseen! Tule Suunnannäyttäjäksi - kerro mitä sinä tarvitset ja haluat lisää, jotta voimme palvella sinua vielä paremmin.

Miksi?

Haluamme aidosti tietää, miten tyytyväisiä asiakkaamme ovat tuotteisiimme ja palveluihimme, millaisia toiveita asiakkailla on, miten kokemuksista ja asioinnista saadaan vielä miellyttävämpiä.

Mitä?

Ilmoittaudu Suunnannäyttäjäksi. Suunnannäyttäjyys ei sido mihinkään, vaan annat luvan yhteydenpitoon ideointi- ja tutkimusasioissa ja osallistut ideointiin itse. Aloita ilmoittautumalla lomakkeella. Sen jälkeen saat viikon sisään tunnukset paneelimme. Osallistujia palkitaan ja he saavat yhteenvetoja siitä, mitä kehityshankkeiden ja tutkimusten perusteella on tehty.

Milloin?


Silloin, kun sinulle sopii. Voit saada kyselyjä, kutsuja tilaisuuksiin, käytettävyystestaukseen, ideointipalavereihin jne. Päätä itse, koska sinulle on hyvä hetki osallistua.

Täytä osallistumislomake ja tule Suunnannäyttäjäksi

Jos olet jo tilannut tunnukset, kirjaudu paneeliin
Jaa